Celebs

Wauw! Nikkie de Jager laat haar sprookjesachtige trouwjurk zien op Instagram

Op 6 september stapte Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, in het huwelijksbootje met haar lover Dylan Drossaers. Nadat ze ons al een klein voorproefje gaf van de bruiloft op haar Instagram, door een lieve foto te plaatsen van het pasgetrouwde koppel, plaatst Nikkie nu een video op Instagram waarin zij haar trouwjurk laat zien. 

Nikkie de Jager deelt video van bruidsjurk, mét daaronder een paar sneakers

Geen paar hoge hakken maar comfy bruidsgympen dus voor de 28-jarige Youtube ster!

Just say yes

Nikkie de Jager en Dylan Drossaers hebben na 3 jaar verloofd te zijn geweest, dan eindelijk elkaar het ja-woord gegeven. 6 september is de dag waarop het stel getrouwd is. Dit laat Nikkie weten onder een Instagram post van het prachtige koppel. Het kiekje wat ze deelde was alvast een voorproefje van deze sprookjesachtige bruiloft. Nikkie liet ook al weten dat er een video aankomt op haar Youtube-kanaal met een volledige storytime over haar bruiloft. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook:
Alles wat je wil weten over Dylan Drossaers (de man van Nikkie Tutorials)

Bruidsjurk

Nu heeft onze NikkieTutorials een filmpje geplaatst op haar Instagram waarin zij haar hele trouwjurk showt! Ze droeg op haar trouwdag een prachtige trouwjurk van het merk Viktor & Rolf, en steelt hiermee echt de show. Ze lijkt net een prinses met deze off-shoulder jurk, die belegd is met diamantjes. Nu kiezen veel bruiden voor een paar hakken, maar Nikkie niet. Zij laat zien dat ze op een comfy paar witte sneakers heeft rondgelopen. Maar deze waren niet te zien omdat haar jurk overheen viel. Groot gelijk heeft ze!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @nikkietutorials