Food

Recept! Zó maak je een heerlijke Watermeloen Mojito

watermelon-mojito

Ben je op zoek naar een verfrissend drankje voor de zomer? Dan is de Watermelon Mojito het perfecte 'go-to' drankje. Déze cocktail is perfect voor luie zomerdagen bij het zwembad of in je achtertuin. En wij vertellen je hoe je dit heerlijke drankje maakt!

Watermelon Mojito

Wil je een keer wat nieuws proberen voor deze zomer? Dan moet je zeker de Watermelon Mojito cocktail proberen. De cocktail is gemaakt met verse watermeloen en munt, gevuld met lichte rum, limoensap en een scheutje frisdrank. Déze verfrissende cocktail is perfect voor terrasavonden met je besties of voor overdag als het zonnetje schijnt. Het is een chique drankje, maar toch simpel genoeg dat iedereen het kan maken. Ben je ook zo benieuwd naar dit verrukkelijke drankje? Dan vertellen wij jou precies wat je hiervoor nodig hebt.

Ingrediënten

  • 40 ml rum
  • Frisdrank naar smaak
  • 30 ml limoensap
  • 2 eetlepels suiker
  • Blokjes watermeloen
  • IJsblokjes
  • Cocktail glas

Aan de slag!

Als je alle boodschappen in huis hebt gehaald kunnen we aan de slag! Pak als eerst een leuk cocktail glas erbij en je kunt beginnen. Voeg als eerst 2 eetlepels suiker toe en 30 ml limoensap. Mix de twee ingrediënten samen in het glas en je kunt daarna de watermeloen blokjes toevoegen. Gebruik een mudler of de achterkant van een lepel om de watermeloen blokjes plat te drukken in het glas. Voeg wat ijsblokjes toe en 40 ml rum. Top met soda om het glas te vullen en als laatste hoef je alles alleen nog maar goed te roeren en voilà! Je cocktail is klaar en ready om gedronken te worden. Vind je het lastig om zelf te maken dan is hieronder nog een goede video die je precies alle stappen laat zien.

View post on TikTok

Beeld: Pinterest