Astrologie

Dit zijn de kenmerkende eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman

eigenschappen-sterrenbeeld-waterman

Ben jij geboren tussen 20 januari en 19 februari en omschrijven jouw vrienden je als een échte denker, dan is de kans groot dat je een Waterman bent. Lees snel verder als je benieuwd bent naar welke eigenschappen er nog meer bij het sterrenbeeld Waterman horen.

Diepe denker

Als je een Waterman bent, dan sta je erom bekend dat je nadenkt over het leven. Véél nadenkt over het leven. Het grootste gedeelte van de dag ben je verzonken in je eigen gedachten en heb je niet helemaal door wat er verder om je heen gebeurt. Geeft niks, dat maakt je ook wel weer uniek. Je vrienden vinden het fijn dat je op veel van hun vragen wel een antwoord hebt, want jij stopt niet voor je alle kanten van een probleem hebt uitgepuzzeld.

Einzelgänger

Als ze anderen kunnen helpen, dan zijn ze er helemaal voor ze, die Watermannen. Daarna hebben ze ook wel weer even de tijd nodig om tot zichzelf te komen. Je vindt mensen hartstikke leuk hoor, maar soms wil je graag liever alleen zijn. Dan is het de volgende keer dat je wél mensen om je heen hebt een stuk gezelliger. De Waterman kan nu eenmaal moeite hebben met het toelaten van anderen in zijn of haar leven. Hij of zij vertrouwt iemand niet snel. Maar als je dan eenmaal binnen bent in het leven van een Waterman, dan zit je goed en gaan ze voor je door het vuur. Sounds good, right?

Eigenwijs

Ben jij een Waterman, dan is het typerend voor jouw sterrenbeeld om te doen waar je zin in hebt. Je bent een tikkeltje eigenwijs en hebt graag de leiding wanneer je met anderen samenwerkt. Een Waterman neemt liever de touwtjes in eigen handen dan dat ze bevelen opvolgt. Met een Waterman in je team zal een werkdag dan ook nooit saai zijn. Een nadeel kan wel zijn dat de Waterman zó eigenwijs is, dat dit door anderen als vervelend wordt ervaren. Op die momenten kan je koel en afstandelijk overkomen, hoewel je dat helemaal niet zo bedoelde.

Creatief

De meeste Watermannen gaan heel goed op een creatief beroep. Sleur, dat is niets voor jou. Waarom zou je het standaard pad volgen als je ook je vleugels uit kunt spreiden bij iets heel anders? Als creatieve geest word je als Waterman nu eenmaal een beetje als anders gezien en dat vind je helemaal niet erg. Sterker nog: de kans is groot dat je van die crazy side je beroep hebt gemaakt. You go girl! 

Snel aangebrand

Doordat je als Waterman nu eenmaal een tikje eigenwijs bent en graag je eigen pad volgt, kan je er niet zo goed tegen als anderen je wijzen op wat je volgens hen zou moeten doen. Groot gelijk, waar bemoeien ze zich ook mee?!

Een Waterman heeft hetzelfde sterrenbeeld als Oprah Winfrey, Prinses Beatrix, Shakira, Alica Keys, Jennifer Aniston, Ashton Kutcher, Cristiano Ronaldo, Justin Timberlake en Paris Hilton. De meeste kans op liefde heeft een Waterman met Tweelingen een Ram of de Weegschaal.

Beeld: pinterest