News

Waarom draagt Eduardo bij Marian (B&B Vol Liefde) een halsband?

marian-b&b-vol-liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is een groot succes en er wordt door de kijkers thuis dan ook veel over gesproken. Zo is de uitspraak van Walter al onder de loep genomen en ook de Engelse termen van B&B Vol Liefde zijn meerdere keren ter sprake gekomen. Maar nu is de kijkers weer iets nieuws opgevallen. Want de huisvriend van Marian, Eduardo, draagt een halsband. Marian legt nu uit waarom dit is.

B&B Vol Liefde

De 69-jarige Marian gaat in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde op zoek naar de ware liefde. Ze heeft het helemaal voor elkaar in het zonnige Portugal. Want naast een luxueuze B&B, runt Marian ook nog een high-end makelaarsbedrijf. Het enige wat nog mist in haar leven, is een leuke man met wie ze dit allemaal kan delen. Daarom heeft ze een oproepje geplaatst aan alle rijpe mannen in Nederland, die ze graag wil ontvangen in haar prachtige villa. En daar krijgen ze huisvriend Eduardo bij. Maar daar is iets vreemds mee aan de hand.

Reacties van kijkers

Want het is de kijkers thuis namelijk opgevallen dat Eduardo, de huisvriend van Marian, een halsband draagt. Zo schrijft iemand op Twitter: “Was iemand die halsband opgevallen bij Eduardo?” En ook op TikTok zien we meerdere video’s voorbijkomen van kijkers die zich afvragen waarom Eduardo deze halsband draagt. Maar daar heeft Marian nu in een interview met RTL Boulevard antwoord op gegeven.

View post on Twitter

View post on TikTok

De halsband van Eduardo

“Ik heb veel opmerkingen gehad over Eduardo’s halsband”, vertelde ze aan RTL Boulevard. “Dat is eigenlijk heel triest, want hij heeft zijn hond op moeten geven. Die hond was zijn alles”, aldus Marian. En of de twee een relatie hebben? Dat is volgens Marian ook niet het geval. “Hij is alleen, ik ben ook alleen. Verder hebben we echt geen relatie”, aldus Marian. Wij zijn benieuwd of Marian in B&B Vol Liefde dan wél haar ware liefde zal vinden.

Beeld: b&b vol liefde