Astrologie

Zo lang blijf jij nog vrijgezel volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-vrijgezel

Ben jij single and ready to mingle, of geniet je wel van het vrijgezellenleven? Waar jij ook onder valt, uiteindelijk wordt het misschien toch tijd om te settelen. Zo lang blijf jij nog vrijgezel volgens je sterrenbeeld!

Ram | 21 maart – 19 april

Je bent inmiddels al een tijdje vrijgezel en eigenlijk ben jij er wel klaar voor om the one te ontmoeten. Je hebt al van alles geprobeerd en bent volop aan het daten, maar tot nu toe heeft het allemaal niet mogen baten. No worries, want je ontmoet jouw prins(es) op het witte paard wel. Het gaat nog wel even duren, dus je kan er maar beter het beste van maken. Geniet van je vrijgezellenleventje voor zolang als het duurt!

Stier | 20 april – 20 mei

Nog heel even volhouden, lieve Stier. Jouw grote liefde staat op je te wachten! Het zal niet lang meer duren voordat je head over heels verliefd wordt en je een nieuwe relatie begint. Misschien is het wel met iemand die je al kent, of met een heel nieuw persoon. Wie het ook is, er staat een romantische toekomst op jou te wachten. Tipje van ons: probeer je jaloezie een beetje in bedwang te houden. Het zou niet de eerste keer zijn als dit is waar je relatie mis door loopt.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Als er iemand is die iedereen om zijn vinger kan binden, dan ben jij het wel. In principe zou je iedereen kunnen krijgen die je wilt, dus jouw volgende relatie hoeft helemaal niet ver weg te zijn. Maar doordat je iedereen kan krijgen, ben je in het verleden al heel wat vage types tegengekomen. Daarom is het voor jou helemaal geen gek idee om iets kritischer te zijn. Je bent een prijs en dat mag je weten ook! Settle daarom niet voor minder dan je verdient.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Jij bent echt een relatiemens. Je houdt er helemaal niet van om vrijgezel te zijn en kan niet wachten om weer een nieuwe relatie te krijgen. Gelukkig hoef je hier ook helemaal niet lang op te wachten! Jij hebt heel veel te bieden in een relatie en iedereen weet dit. Daarom zal het niet lang meer duren voordat jij weer helemaal happy bent in de liefde. Het komt helemaal goed met jou!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Het is voor jou niet altijd even makkelijk om een goeie partner te vinden. Je bent namelijk nogal een one of a kind en je zoekt een persoon die jou perfect aan kan vullen. En dat is alleen maar goed, want jij mag gewoon zijn wie je bent en je verdient een partner die je hierin aanvult én aanmoedigt. Geniet dus lekker van het vrijgezellenleven, die partner komt wel!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Je bent al een tijdje met een heel leuk iemand aan het praten en je kunt eigenlijk niet wachten tot dit in iets meer verandert. Geen zorgen, want dit zal snel genoeg gebeuren! Jullie kennen elkaar inmiddels al een beetje en die klik is er sowieso. Misschien heeft het nog een klein beetje tijd komen, maar lang zal het niet meer duren. Jullie zullen heel snel in het liefdesbootje stappen!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Als Weegschaal sta jij natuurlijk voor evenwicht en balans, maar dit is iets wat je al een tijdje mist. Het voelt misschien alsof je eenzaam bent en je een partner nodig hebt, maar dit is juist waar je totaal niet aan toe bent. Daarom zou het nog best wel even kunnen duren voordat je een nieuwe relatie krijgt. Gebruik deze tijd dan ook nuttig! Je hebt nu alle tijd om aan jezelf te werken en dat is iets waar je al langere tijd aan toe bent. Het voelt misschien nog niet zo, maar even vrijgezel blijven zal uiteindelijk alleen maar in je voordeel werken.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Jij bent een lekker flirterig sterrenbeeld en hier is helemaal niets mis mee. Het enige nadeel hieraan, is dat je soms ook wel wat vage types aantrekt. Gelukkig zal dit binnenkort helemaal wegvallen, want dan ontmoet jij jouw prince(ss) Charming! Je gaat namelijk heel snel al jouw perfecte partner tegenkomen en jullie zullen helemaal gelukkig worden samen.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Inmiddels ben je al best wel een tijdje single. Hoewel je hier niet per se een probleem mee hebt, merk je dat je toch wel toe bent aan een nieuwe relatie. Je staat er in ieder geval voor open. En dat is maar goed ook, want het zal niet mega lang meer duren! Een exacte datum kunnen we je niet geven, maar je moet erin vertrouwen dat alles op z’n tijd gebeurt. Vertrouw de timing en heb nog een klein beetje geduld.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Jij hebt snel een crush op mensen, maar echt verliefd? Dat wordt je eigenlijk niet zo snel. Je bent heel kieskeurig, dus wanneer je mensen beter leert kennen knap je al snel op ze af. In principe is dat niet erg, maar dit vertraagt het proces van een relatie krijgen wel. Misschien is het daarom een ideetje voor jou om eens lekker buiten je comfortzone te stappen! Probeer online daten eens uit, of geef die ene persoon tóch een kans. Wie weet ontmoet je ineens wel een heel bijzonder iemand!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Eigenlijk ben jij helemaal nog niet toe aan een relatie en dat is helemaal niet erg. In het verleden zijn er misschien wat vervelende dingen gebeurd, waardoor je nu totaal nog niet de behoefte hebt om je open te stellen naar iemand. En dat hoeft ook niet! Neem lekker je tijd om hiervan te helen. Zorg dat je helemaal over het verleden heen bent voordat je ook maar begint met nadenken over daten. Wanneer het zover is, zal je het vanzelf voelen. Alles op z’n tijd, lieve Waterman.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Er is niets wat jij liever wil dan een vaste relatie. Je kunt niet wachten om je leven te starten met de persoon waar je enorm van houdt. Helaas zit het er nog even niet in. We zeggen niet dat het nooit zal gebeuren; ook voor jou loopt er echt wel iemand rond. Het kan alleen nog even duren. Maak er daarom gewoon het beste van; het vrijgezellenleven heeft ook enorm veel voordelen! En wanneer je settelt, krijg je dat niet meer terug.

Beeld: To All The Boys I've Loved Before