Travel

Girls trip: je wordt gelukkiger als je met vriendinnen op vakantie gaat

Redactie
vriendinnen-vakantie

Nu het zomervakantie is, is het tijd voor een welverdiende vakantie. Overdag lekker zonnen op het strand en 's avonds lekker borrelen in die leuke bar. En met wie kan je dat beter doen dan met je beste vriendinnen? 

Een girlstrip maakt je gelukkig!

Het is niet alleen heel gezellig om met je vriendinnen op vakantie te gaan. Het is ook goed voor je mentale gezondheid! Wat daar de reden voor is? Je bent op vakantie met mensen waar je je comfortabel bij voelt en doet ook nog eens allerlei leuke activiteiten samen!

Boek je vriendinnen vakantie

Boek daarom snel een vakantie met je vriendinnen. Want uit onderzoek is gebleken dat dit je wel degelijk gelukkig maakt. Onderzoekers aan Harvard hebben ontdekt dat een weekend weg met je vrienden goed is voor zowel je mentale – als fysieke gezondheid. Even lekker er tussenuit met je besties, de perfecte manier om even tot rust te komen!

Lees ook:
WOW! Deze positieve effecten hebben vriendinnen op je gezondheid

Qualitytime met je vriendinnen

Je zult vast af en toe wel eens afspreken met je vriendinnen, maar vaak hebben we het ook druk met andere dingen zoals sport, werk of school. Daarom is het ook wel eens goed om wat qualitytime door te brengen met je vriendinnen. Ga bijvoorbeeld een weekendje naar Texel of een midweekje naar Italië. Waar je heen gaat maakt niets uit, als je maar samen kunt zijn met je beste vriendinnen!

Beeld: netflix