Celebs

Zien! Dit is de knappe vriendin van voetballer Denzel Dumfries

denzel-dumfries

Langzamerhand wordt Denzel Dumfries een steeds bekender gezicht van het Nederlands elftal. Hij doet het niet alleen goed op het veld, maar ook in de liefde! Dit is de knappe vriendin van voetballer Denzel Dumfries.

Vriendin Denzel Dumfries

Het lijkt erop dat veel voetballers het goed doen bij de dames, maar Denzel heeft wel een hele mooie dame aan de haak geslagen. De voetballer is al sinds 2015 dolgelukkig met zijn vriendin Jaimy Kenswiel. Het liefdeskoppel leerde elkaar kennen toen Denzel nog bij Sparta Rotterdam voetbalde. Ondertussen is Dumfries al door heel Nederland gereisd en heeft hij bij veel verschillende clubs gespeeld.

Als je dacht dat Jaimy alleen maar thuis zit als voetbalvrouw, heb je het goed mis! De vriendin van Denzel Dumfries is naast stylist en party planner ook nog eens de oprichter van een mannen- en vrouwenkleding webshop! Een bezig bijtje dus!

De tekst gaat verder onder de foto’s

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Zoontje Jesiah

De love birds zijn niet alleen dol op elkaar, maar ze hebben ook nog een zoontje om hun liefde mee te delen! In maart 2020 maakte Jaimy bekend dat ze zwanger was van een jongetje. “Na meer dan vijf jaar vol liefde zijn we gezegend met het beste cadeau ooit! We kunnen niet wachten om je te ontmoeten”, deelde ze destijds op Instagram.

In september dat jaar was het dan zo ver, zoontje Jesiah werd geboren! Het is duidelijk dat de jonge ouders enorm trots zijn op hun kindje, ze plaatsen namelijk genoeg kiekjes waarbij ze samen op stap zijn. Voetballer Denzel plaatste een foto met de kinderwagen en noemt zichzelf ‘daddy daycare’! Te cute! 

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Dit is de knappe vriendin van Frenkie de Jong 

Zwanger

En daar houdt het niet op voor het gelukkige stelletje! Jaimy is namelijk wéér in verwachting en deze keer van een meisje! Ze deelt prachtige foto’s van zichzelf met haar babybuik op Instagram. Wanneer het dochtertje is geboren en hoe ze heet is niet bekend. Misschien houdt het celebrity koppel dit liever even op de achtergrond.

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

Must reads 👀