Celebs

Zien! Dit is de knappe vriend van K3-lid Marthe De Pillecyn

vriend-marthe-k3

Marthe De Pillecyn (25) kennen we natuurlijk allemaal van de meidengroep K3. Al een tijdje is zij samen met haar liefje Sinerjey en sinds dit jaar zijn ze zelfs getrouwd! Dit is de knappe vriend van K3-lid Marthe.

Ontmoeting

Marthe heeft haar droomman Sinerjey Meyfroodt op de werkvloer leren kennen. Sinerjey werkt, net zoals Marthe, voor Studio 100. In 2012 deed hij mee aan de danswedstrijd ‘So You Think You Can Dance’, dit gaf zijn professionele danscarrière een kickstart! Binnen no-time was hij van dansen naar choreograaf gegaan en ging hij aan de slag met het dansproject ‘Baba Yega’. Dit is een dansgroep die niet alleen meedeed aan ‘Belgium’s Got Talent’, maar deze ook nog eens won in 2016! Toen de twee love birds elkaar ontmoette had Sinerjey al een paar gave projecten op zijn naam staan. Is dit waarom Marthe zo geïnteresseerd was in deze man?

De tekst gaat verder onder de video

View post on Instagram
 

Coronaperiode

In 2019 waren ze officieel een setje geworden, maar toen sloeg al snel de coronaperiode toe. In deze tijd hebben de twee veel tijd met elkaar besteed en daardoor groeide hun liefde voor elkaar enorm snel. Het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn in deze tijd geweest natuurlijk. De twee Studio 100 collega’s waren continu samen en dan leer je ook elkaars minderen kanten kennen.

“We leerden sneller elkaars leuke kantjes kennen, en dan wil je elkaar opeten. Maar je ontdekt natuurlijk ook de minder aangename dingen, en dan moeten de frustraties er al eens uit”, lacht Marthe in een interview aan het begin van hun relatie met ‘Dag Allemaal’. “Maar dat lukt en we zijn vooral enorm naar elkaar toe gegroeid.”

Lees ook:
Love is in the air! Dit is de nieuwe vriend van Bachelor-Indigo

Trouwen in het geheim

Nu is het liefdeskoppel al drie jaar samen en zijn ze dus sinds begin dit jaar zelfs al getrouwd! Wanneer de bruiloft van Marthe en choreograaf Sinerjey Meyfroodt precies plaatsvond heeft het stel nooit duidelijk gemaakt. Het was een bescheiden feestje van ongeveer vijftig familieleden en vrienden. Alle gasten moesten allemaal hun telefoons aan het begin van het feest inleveren, zodat er niks gelekt zou worden naar de media. Poeh, wat streng zeg!

De danser houdt zichzelf graag een beetje op de achtergrond en komt dus ook niet voor op recente foto’s van zijn liefje Marthe. Maar hieronder hebben wij toch een lief kiekje van het stel voor jullie gevonden! Cute!

Beeld: instagram @marthedep

Must reads 👀