Films & Series

Wait what? Kijkers spotten ‘vreemdelingen’ in aflevering van Expeditie Robinson

Nicoline
vreemdelingen-expeditie-robinson-foto

Kijkers die goed hebben opgelet konden in de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson iets vreemds in beeld zien. Er waren namelijk vreemdelingen die ineens uit de bosjes kwamen.

Oplettende kijkers konden ‘vreemdelingen’ spotten in nieuwste aflevering van Expeditie Robinson

Maar wie zijn die vreemdelingen? En wat deden ze daar?

Spannend duel

De aflevering van afgelopen maandag was wederom ontzettend spannend. Tijdens het captainsduel vertegenwoordigden Harry Piekema, Mike Weerts en Thijs Boermans hun kamp. En laten we even een momentje nemen voor hoe spannend het duel tussen Harry en Thijs was! De twee stonden te strijden en hebben hun kracht uit hun tenen gehaald om die loodzware zakken omhoog te houden. Harry maakte een klein foutje waardoor Thijs meteen de winst kon pakken.

Vreemdelingen

Vooraf aan de proef geeft presentator Rick Brandsteder natuurlijk altijd een uitleg van de spelregels. Kijkers met een oog voor detail konden hun aandacht niet bij de uitleg houden door mensen die ineens uit de bosjes opdoken. Journalist Dennis Jansen en een collega merkten dit op in de aflevering. Op Twitter schreef Dennis hierover: “Toeschouwers? Crewleden? Andere kandidaten? Collega Mark ontdekte pottenkijkers in de bosjes! Wie keken er toe bij deze proef?” Wij vinden het knap dat het de journalist opgevallen is, want op de foto hieronder kan je merken dat je heel goed moet kijken om de vreemden te spotten. Het groepje is helemaal rechts te zien in de foto.

View post on Twitter

Lees ook:
Zien! Netflix deelt behind the scenes van Ferry: De Serie

Reacties

Zoals met elke gebeurtenis in de media gaan actieve social media gebruikers met deze gebeurtenissen aan de haal en worden er honderden scenario’s beschreven. Twitteraars maken zich niet zo druk over de vreemdelingen. Het kunnen volgens hen bijvoorbeeld ook gewoon crewleden zijn geweest. Wij zien op tv maar een klein deel van het programma, maar op de achtergrond wemelt het van de kandidaten, presentators en medewerkers. Misschien was het daarom wel een montagefout? Op beeld was in ieder geval iets te zien, wat normaal gesproken niet voorkomt in een aflevering van Expeditie. Best grappig eigenlijk, die kleine hoofdjes boven de bosjes.

Beeld: Expeditie Robinson