Films & Series

Voor de fans! Kamp van Koningsbrugge komt met een seizoen met BN’ers

Celine
kamp-van-koningsbrugge-bn'ers

Na de eerste twee seizoenen van Kamp Van Koningsbrugge met, zoals Jeroen altijd zegt, doodgewone burgers, is het nu aan de BN’ers om te laten zien wat ze in huis hebben. Zullen de BN’ers de zware commando’s aandurven en wie doen er eigenlijk mee dit seizoen? 

Kamp van Koningsbrugge komt met een seizoen met BN’ers

Net als het vorige seizoen is Kamp van Koningsbrugge weer terug en dit seizoen niet met gewone burgers. Nee, dit seizoen doen er BN’ers mee aan het programma. De BN’ers die mee te durven doen aan het programma zijn presentator en journalist Natasja Gibbs, spreker en Kinderen van Ruinderwold’s Edino van Dorsten, YouTuber Iris Enthoven, de manager van Ajax-vrouwen Daphne Koster, zanger Ruben Annink, acteur Tarikh Janssen, verslaggever Celine Huijsmans, acteur Niels Gomperts, bekend drummer Wouter Prudon en last but not least, Oud-Drage Race Holland finalist Boris Schreurs. Wij zijn erg benieuwd welke BN’ers het tot het einde vol zullen houden.

Lees ook: 

What?! Is het einde van Chateau Meiland in zicht?

Wat kunnen we verwachten?

In het nieuwe seizoen van Kamp van Koningsbrugge kunnen we onder andere zien dat de BN’ers fysiek en mentaal zullen worden uitgedaagd en zullen leven als een militair. En dat is niet altijd even makkelijk, want  wat moet je doen als er tegen je geschreeuwd wordt? Wanneer hebben de BN’ers hun breekpunt bereikt? En wat als het echt even niet meer gaat? Dit seizoen worden de kandidaten ook weer getraind door het commando-duo Ray en Dai en kunnen ze voor mentale ondersteuning bij Jeroen terecht. Wij zijn ontzettend benieuwd welke BN’ers het einde zullen halen. Jij ook? Kijk dan vanaf 13 oktober naar Kamp van Koningsbrugge Special Edition om 20.30 uur op NPO 1!

View post on Instagram
 

Beeld: AVRO TROS