Celebs

What?! Is het einde van Chateau Meiland in zicht?

Danique
chateau-meiland

Voor de Chateau Meiland fans dubbele gevoelens vandaag. Het gloednieuwe seizoen met de geliefde Martien en Erica komt vanaf maandag 29 augustus weer op de buis. Geniet er nog maar even van, want Martien denkt over vijf jaar niet meer mee te doen aan het programma. Oh, no!

Is dit het einde van Chateau Meiland?

“Over vijf jaar bestaat Chateau Meiland niet meer, hoor”, vertelt Martien in een interview met Veronica Superguide.

Nieuw seizoen

Chateau Meiland is al een paar jaar een enorm succes, vandaar dat er weer een nieuw seizoen klaarstaat. Deze keer is Montana, oudste dochter van Martien en Erica, ook weer te zien in de serie. In de eerdere seizoenen gaf ze aan het te druk te hebben om mee te doen, maar nu heeft ze besloten wat minder te gaan werken. “Ze werkt nu vier dagen in plaats van zeven dagen. De vorige keer zat ze niet in de leader, nu wel”, vertelt Martien. Ook Montana is erg enthousiast over haar terugkeer in de serie. Als de camera’s niet draaien is ze dan ook veel bij haar ouders over de vloer. De familie voelt zich erg op hun plek in het nieuwe huis en zeggen hier niet meer weg te gaan, ‘We gaan hier niet meer weg, we gaan niet meer verhuizen”, vertelt Erica.

Lees ook:
Wow! Maxime Meiland onherkenbaar in gloednieuwe fotoshoot

Hoe nu verder?

Eén van de redenen dat de familie zich zo thuis voelt, is door hun hek rondom het huis; “We hebben ook een heel goed hek, dus we hebben hier geen last van fans. Dat is zo’n verrijking”, vertelt Martien in een interview. Rust is dus iets wat bij de Meilandjes goed in de smaak valt en daardoor kijkt Martien ook weer positief naar de toekomst. “Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan. Maar over vijf jaar bestaat Chateau Meiland niet meer, hoor. Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana en Dirk dan ook wel een kind.”

Maar gelukkig kunnen we vanaf maandag 29 augustus genieten van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland wat te zien zal zijn op SBS6.

Bron: GraziaBeeld: Instagram @ericameiland