Astrologie

Dit is wat de volle maan van juli 2023 met zich meebrengt

volle-maan-maart-2023-juli

Het is bijna weer zover! Op 3 juli 2023 om 13.38 uur is het volle maan. Dit keer staat de volle maan, die ook wel 'bliksemmaan' wordt genoemd, in het teken van Steenbok. Wij vertellen je wat deze volle maan met zich meebrengt.

Volle maan juli 2023

In de zomer zijn de nachten vaak korter en is het overdag langer licht. Daarom wordt de volle maan van jullie ook wel de ‘maan van de kortste nacht’ genoemd. Maar ook heeft deze volle maan de bijnamen: bliksem- of dondermaan. Hoe dat komt? In het begin van de zomer zijn er vaak onweersbuien, omdat de lucht zo vochtig is buiten en de warme lucht naar de hogere delen van de atmosfeer stijgt waar het een stuk kouder is.

Wat brengt deze met zich mee?

De volle maan van juli 2023 zal gaan zorgen voor warmte, energie en veel ontspanning. Net als de zon dus eigenlijk! In deze periode zal je veel snelle ontwikkelingen ervaren. Je zult dan ook merken dat je opbloeit door alle kansen die op je pad komen. Het is belangrijk dat je focust op de dingen die echt belangrijk zijn voor je. De rest is bijzaak. Zo bespaar je energie en kan je op die manier je leven gaan verbeteren. Let wel goed op dat je goed blijft zorgen voor je lichaam en geest. Die zul je beiden hart nodig hebben in deze periode.

Het effect op de sterrenbeelden

Ook deze volle maan heeft weer veel effect op de sterrenbeelden. Zo zullen de luchttekens Weegschaal, Tweelingen en Waterman zich deze periode gaan focussen op wat echt belangrijk is voor ze. Ze verlangen naar een gevoel van innerlijke harmonie en besteden meer tijd aan relatie, vriendschappen of persoonlijke ontwikkelingen. De aardetekens Maagd, Stier en Steenbok zullen tijdens de volle maan van juli 2023 een positieve verandering ervaren. Ook gaan ze zich focussen op persoonlijke interesses en misschien zelfs wel een nieuwe hobby.

Verder krijgen vuurtekens Boogschutter, Ram en Leeuw tijdens deze periode een kans om zich hogerop te werken in hun carrière. Je zult je focussen op je ambities en op die manier je doelen weten te bereiken. Watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen zijn tijdens de volle maan van juli 2023 erg opgewekt en vrolijk. Ook zullen ze veel liefde op hun pad krijgen deze periode. Dit zorgt voor extra zelfverzekerdheid en geeft je echt een boost.

Beeld: pinterest