Astrologie

Het is weer zover! De volle maan van mei 2023 komt er weer aan

volle-maan-mei-2023

Dit jaar staat de volle maan van mei 2023 helemaal in teken van de Schorpioen. Op 5 mei 19:36, komt de bloemenmaan weer terug tevoorschijn in de lucht. Wij vertellen je wat de volle in mei 2023 voor je gaat betekenen.

Bloemenmaan

De volle maan mei 2023 is in aantocht, deze keer staat hij in teken van de Schorpioen. De maan staat vooral bekend om de temperaturen die weer gaan stijgen, de bloemetjes die in bloei staan en de vogeltjes die gaan fluiten. De volle maan wordt daarom ook wel de ‘bloemenmaan’ of de ‘bloesemmaan’ genoemd. Dat betekent dat de wereld weer veel kleur krijgt en dat iedereen weer positief in het leven staat. De lente is natuurlijk al begonnen, maar de bloemenmaan laat nog duidelijker zien dat het weer warm wordt.

Volle maan mei 2023

Deze volle maan van mei 2023 brengt ons vooral veel positiviteit. Een periode waarin alles weer gaat bloeien en we alle negatieve energie achter ons laten. De volle maan zorgt ervoor dat we geen dalingen meer hebben, maar alleen maar met een stijdende lijn omhoog gaan. Door de maan zitten we eindelijk weer vol met energie en durven we ook onze emoties te tonen. Maar ook maken we betere beslissingen door onze intuïtie. Tijdens de volle maan komen er dus alleen maar good vibes vrij. Probeer eindelijk in jezelf te gaan geloven, want dat is ontzettend belangrijk!

Effect sterrenbeelden

Natuurlijk heeft de volle maan ook weer invloed op de sterrenbeelden. Vooral de vurige sterrenbeelden, als Ram, Leeuw en Steenbok gaan een heldere periode in. Een periode waar ze veel kansen krijgen en hun dromen kunnen waarmaken. Probeer vooral koel te blijven in vervelende situaties en het rustig aan te pakken.

De aardetekens, Stier, Maagd en Steenbok, komt er een periode aan waarin alles draait om het verbeteren van de financiële situatie. Er is namelijk meer in het leven dan alleen maar stress en geld. Deze sterrenbeelden gaan deze maand vooral voor bereikbare doelen en durven eindelijk hun ambities voort te zetten. Ook is het misschien handig om wat minder te shoppen, zodat je kan sparen voor een doel 🙂

Tweelingen, Waterman en Weegschaal gaan eindelijk een periode in van geen verplichtingen. Deze sterrenbeelden gaan zich vooral focussen op zichzelf en laten negatieve mensen links liggen. Het is namelijk belangrijk dat je positieve energie uit mensen kan halen.

De watertekens, Kreeft, Schorpioen en Vissen, opgelet! Voor jullie wordt het eindelijk tijd voor zelfontwikkeling en creativiteit. Deze sterrenbeelden krijgen meer zin in uitdagingen en durven het ook aan te gaan. Iets waar je zeker ontzettend trots op mag zijn!

Beeld: Pinterest

Must reads 👀