Astrologie

Dit is wat je van de volle maan van februari kan verwachten

volle-maan-februari

Morgenavond is het weer zover: de volle maan van deze maand is op 5 februari. Om 19:28 uur staat de volle maan weer het hoogst aan de lucht. En deze maand staat de volle maan in het vurige teken van de Leeuw! Maar wat kun je hier precies van verwachten? Dat leggen wij je uit!

Volle maan van februari

De volle maan is deze maand een sneeuwmaan in het teken Leeuw. Waar die naam vandaan komt? Het is heel simpel: in februari valt over het algemeen de meeste sneeuw. In andere tradities wordt de volle maan in februari ook wel de ‘Beermaan’ genoemd, omdat er de meeste berenwelpen geboren zouden worden in februari.

Dit kun je verwachten

En we hebben goed nieuws! De volle maan lijkt voor een rustige en harmonieuze periode te zorgen. Het kan zijn dat je de behoefte hebt om de boel een beetje op te schudden en om avonturen te beleven. En dat de maan in het vuurteken Leeuw staat, zorgt ervoor dat dit helemaal gaat lukken! Je zal veel krijgen om over na te denken. Sommige dingen zal je misschien moeten heroverwegen. Of bepaalde personen wel goed in je leven passen, of je de juiste prioriteiten stelt. Onze tip? Zorg ervoor dat je genoeg tijd neemt om een beetje op jezelf te reflecteren. Stel geen onrealistische doelen en probeer voor nu de confrontatie nog even te vermijden. Focus je vooral op jezelf, en dan komt het allemaal goed!

Effect op de sterrenbeelden

Het is inmiddels wel bekend dat de volle maan verschillende effecten heeft op de sterrenbeelden. De Leeuw is natuurlijk een heel expressief teken, dus deze volle maan zal waarschijnlijk wel wat stof doen opwaaien. De sterrenbeelden die hier het meeste van zullen merken zijn dan ook de Leeuw, Waterman, Stier en Schorpioen. Zij zullen op zoek gaan naar wat extra avontuur, liefde en aandacht in hun leven.

Bron: CosmopolitanBeeld: Pexels