Astrologie

Dit heeft de volle maan van augustus 2023 voor jou in petto

volle-maan-augustus-2023

Wanneer het volle maan is merken we dat allemaal. Voor de een is het goed voor hun mentale gesteldheid en de ander heeft het juist wat zwaarder rondom deze periode. De volle maan in augustus is er niet zomaar eentje en deze kan heel wat onrust veroorzaken. Lees hier wat dit voor jou kan betekenen!

Volle maan in augustus

Er komt weer een nieuwe maand aan en dat betekent ook weer een volle maan. In de maand augustus is de volle maan een hele speciale. Doordat deze op de allereerste dag van de maand valt, hebben we geluk en krijgen we aan het eind van de maand nóg een volle maan. De eerste maan, wordt ook wel de ‘Steurmaan’ genoemd. Deze staat in het teken van het sterrenbeeld Waterman en in deze zomermaand worden er veel zoetwatervissen gevangen, oftewel ‘steur’. Naast alle werkingen die een volle maan elke maand met zich meebrengt, is dit ook nog eens een ‘Supermaan’. Hij schijnt heel fel en is duidelijk zichtbaar (zelfs als het bewolkt is!).

Naast de volle Supermaan op 1 augustus 2023, hebben we op de 31e wéér te maken met een Supermaan. Deze staat in het emotionele teken van Vissen en als je deze in de mooiste vorm wil zien, moet jij er vroeg uit ‘s nachts. Om 03:35 kan je deze prachtige bol aan de hemel zien schijnen. Doordat er in deze maand dus twee volle manen zijn, krijgt de tweede ook nog een extra bijnaam als de ‘Blauwe Maan’.

Persoonlijke belangen

Dit jaar zijn er in augustus dus twee volle manen te bewonderen. De manen versterker elkaar en dit heeft dan ook een intensief effect op jou. Rondom deze twee dagen is het verlangen naar harmonie en balans erg groot. Je wil er alles aan doen om zo gelukkig mogelijk te zijn. Jouw persoonlijke belangen staan op nummer één. Het is goed om eens aan jezelf te denken en je doelen op een rijtje te zetten. Door de stevige invloed van deze twee Supermanen, kan het ook wat onrust veroorzaken in je hoofd. Je wil heel graag alles goed doen, maar niemand is perfect, onthoud dat. Na de eerste dag van de maand, gaan er een aantal life changing gebeurtenissen plaatsvinden. Dit kan onwennig voelen, maar dit is precies wat jij nu nodig hebt! Haal het beste uit deze veranderingen.

Lees ook:
Dit zijn de 3 meest intelligente sterrenbeelden

Dit betekent het voor jou

Waterman, de eerste volle maan staat in jouw sterrenbeeld, dus deze heeft dan ook het meeste effect op jou. Je voelt je vrij, zorgeloos en je zit in een hele fijne energie. Dit geldt overigens ook voor de andere twee luchttekens, Tweelingen en Weegschaal. Jij kan de hele wereld aan deze maand en je dit straal je ook uit naar je naasten.

Voor de vuurtekens uit de dierenriem hebben we ook goed nieuws. Ram, Leeuw en Boogschutter kunnen een heleboel geluk verwachten. De maan werkt als een lucky charm voor jullie en je krijgt een grote financiële meevaller. Als je zat te twijfelen om mee te doen met de loterij, dit is je kans! Ook Stier, Maagd en Steenbok hebben geen last van geld struggles. Het gaat op professioneel gebied erg goed en er staat een promotie op je te wachten.

Als laatste hebben we de watertekens, Schorpioen, Kreeft en Vissen. Jullie gaan aan jezelf werken. Wie ben jij, wat kan jij, maar voornamelijk wat wíl jij? Denk er goed over na!