News

Deze persoon spreekt de voice over van Ex on the Beach in

eotb janey en maxim

We kunnen weer wekelijks genieten van het spraakmakende programma Ex On The Beach: Double Dutch. Inmiddels hebben we de deelnemers al goed leren kennen, maar wie is de bekende stem achter de voice-over van het programma? Het magazine JFK zocht het voor ons uit.

Ex on the Beach

Ex On The Beach is in volle gang en de eerste twee afleveringen staan alweer online. Het seizoen begon al met een hoop lust, ruzies en jaloezie en we kunnen de aankomende weken nog veel meer drama verwachten. Ook hebben we al een aantal keren de Tablet of Terror al voorbij zien komen. Inmiddels zijn de deelnemers van het programma wel bekend, maar wie schuilt er achter de voice-over van EOTB? Het magazine JFK zocht het voor ons uit.

Voice-over

De stem bij Ex on the Beach: Double Dutch is voor realityfans inmiddels welbekend. Het is nog best wel een flinke opgave om deze show van een voice-over te voorzien. Bijvoorbeeld de duivelse manier van het aankondigen van de Tablet of Terror is inmiddels echt iconisch. Maar wie is de man achter deze stem?

Lees ook: 
Ellen over Ex on the Beach: “Heb spijt van mijn deelname”

Joost Griffioen

De voice-over van EOTB wordt ingesproken door Joost Griffioen, die je ook kan kennen van klussen voor Comedy Central, Global Dance Chart en een tijdje terug radiostation 100%NL. Verder werkte Griffioen ook nog als vocal producer, mixing engineer en songwriter. Op zijn Instagram-pagina omschrijft hij zichzelf als ‘radio jingle nerd’. Afgelopen week hebben we alweer voor de tweede keer de stem van Joost Griffioen kunnen genieten en we kunnen nu al niet meer wachten op aflevering drie.

View post on Instagram
 
Beeld: MTV

Must reads 👀