Lifestyle

Deze voetenwarmer zorgt ervoor dat je nooit meer koude voeten hebt

voetenwarmer

Terwijl het buiten steeds kouder wordt, blijven de energieprijzen als maar stijgen. Dit is geen goede combinatie voor jouw portemonnee. Wij hebben dé oplossing gevonden om niet met klappertanden en koude voetjes op de bank te zitten!

Hoge energieprijzen

Zoals de titel van dit artikel al verklapt, hebben wij een geldbesparende voetenwarmer gespot die ideaal is om jouw voetjes tijdens de koude winterdagen warm te houden! Tegenwoordig zijn de energieprijzen torenhoog en is iedereen op zoek naar manieren om geld te besparen. Zoek niet langer, deze voetenwarmer is 10 × zuiniger dan jouw gasketel. WOW!

Financieel coach Sabine Samsom heeft berekent dat het gemiddeld € 5,25 kost om jouw woonkamer voor een uurtje te verwarmen. Je bent zo drie uur verder als je gezellig op de bank een serietje aan het kijken bent, dat komt dus neer op zo’n € 15,- per uur! Insane!

Lees ook:
Deze verzwaringsdeken scoor je nu voor een prikkie bij de Action

Voetenwarmer

Gelukkig is deze handige gadget is een héél stuk zuiniger dan jouw gasketel. Dit schattige fluffy voetenkussentje verbruikt namelijk gemiddeld maar 100 watt, dat is dus maar € 0,78 per drie uur. Bij regelmatig gebruik van deze heerlijke voetenwarmer haal je die € 30,- er zo uit die je ervoor betaalt!

Deze voetenwarmer van Alpine is zuinig en ook nog een super cute! Bestel hem online en je zult nooit meer koude voeten hebben.

Beeld: Bol.com

Must reads 👀