Beauty

Met dit viral product van Action zit je haar altijd flawless

viral-action-product-haar

Wij zijn enorm fan van Action. Iedere keer weer vinden we viral producten die je echt in huis wil hebben. Zo ook deze keer weer. Krijg jij je krulletjes of babyhaartjes ook nooit onder controle? Dan moet je deze spotgoedkope haarstick zeker aanschaffen!

Action

Action heeft weer iets nieuws en daar worden wij natuurlijk hartstikke blij van! In hun grote collectie aan beauty- en haarproducten, is er nu wel iets héél handigs bijgekomen. Een anti-pluis haarstick! De sleek bun (en staart) zijn zeker nog niet uit de mode en we zien het richting het festivalseizoen weer helemaal opbloeien. De look is niet alleen super praktisch, maar ook nog eens enorm stijlvol. Ondanks dat het lijkt dat zo’n staart binnen een minuutje er in zit, is dat helaas niet waar. De babyhaartjes moeten we eerst onder controle krijgen, voordat we eraan kunnen beginnen. Zonder de juiste producten kan dit nog wel een enorme klus zijn. Gelukkig weet Action raadt, want met dit viral-product loop je altijd met flawless haar de deur uit!

De anti-pluis haarstick is vergelijkbaar als een wenkbrauwgel, maar dan voor je lange lokken. De stick zit in een schattige roze verpakking en kan je al afrekenen voor €0,99! Daar hoeven wij geen twee keer over na te denken ;-). Action legt uit dat het product je haren niet vet maakt (in tegenstelling door normale haargel) en zelfs een voedende werking heeft. De borstel is makkelijk te gebruiken en doordat het een klein formaatje is, is die ook nog handig voor on the go. Wij begrijpen wel dat iedereen er zo over te spreken is!

Lees ook:
Déze hilarische tent van Action maakt kamperen veel leuker

Viral product

Als je nog geen duidelijk beeld hebt van hoe je zo een stick nu het beste kunt gebruiken, zijn er op TikTok genoeg meiden die het voor doen! Zo ook TikTokker Michelle. Ze heeft een staart in en wil de kleine haartjes uit haar gezicht halen. Twee keer erlangs met deze handige haarstick en voilà! Je bent klaar om de deur uit te gaan. Wij gokken zomaar dat dit viral product van Action binnen no-time is uitverkocht, dus ga naar de dichtstbijzijnde store of bestel hem online!

View post on TikTok