Films & Series

Eerste beelden van Videoland-serie Monica en Kaj zijn hi-la-risch

monica geuze kaj gorgels

Monica Geuze en Kaj Gorgels lanceren binnenkort hun eigen Videoland-serie en dat wordt genieten geblazen. Vandaag werden de eerste beelden gedeeld. Eén ding weten we zeker: je buikspieren worden bij het kijken van deze serie goed getraind.

Geuze & Gorgels

Hilarische opmerkingen, gore verhalen en eindeloze discussies: de afleveringen van Geuze & Gorgels zitten er vol mee. Iedere donderdag beantwoorden Kaj en Monica een prangende vraag van een van hun volgers. Dit kan gaan over serieuze relatie-issues, problemen op carrièregebied, maar ook onnozele issues als: ‘Waarom gaan mijn kettinkjes altijd door elkaar als ik er meerdere tegelijk draag?’, worden onder de loep gelegd.

Sinds de twee ook op Podimo een extra aflevering lanceren, lijken ze behoorlijk drukbezet. Maar gelukkig was er tussen alle bedrijven door ook nog tijd voor een eigen serie.

Eigen Videoland-serie

In de serie Geuze & Gorgels: Geen Controle gaat het tweetal heel Europa door, om opdrachten van hun luisteraars uit te voeren. Videoland deelde vandaag de eerste beelden van de serie en die zijn om te gieren. Van werken in een spookhuis tot het regisseren van een pikante film: we zien allerlei hilarische dingen voorbij komen. Ook zijn de scènes van Monica en Kaj in de camper om van te genieten. Want laten we eerlijk zijn: Monica en Kaj die gaan kamperen in een (niet zo) luxe camper, dat is iets wat de twee niet snel doen.

Op 9 augustus is het zover, dan verschijnt de serie op Videoland. Eén ding weten we al: na het zien van deze trailer wil je sowieso kijken.

View post on Instagram