News

Vanaf deze datum is ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle’ te zien

geuze-gorgels

Het is al een tijdje bekend dat Kaj Gorgels en Monica Geuze een eigen programma zouden krijgen, maar verder wisten we er nog niet heel veel over. Tot nu, want Videoland heeft bekendgemaakt wanneer we deze nieuwe serie kunnen verwachten op de streamingdienst.

Kaj Gorgels en Monica Geuze

Een paar maanden geleden maakten Kaj Gorgels en Monica Geuze bekend dat ze een eigen programma zouden krijgen op Videoland. Ze zouden de podcaststudio verlaten en gaan rondreizen door Europa. En de kijkers mochten bepalen waar het duo heen zou gaan. De opnames zitten erop en nu kunnen we bijna gaan genieten van ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle’.

Geuze & Gorgels: Geen Controle

En daar hoeven we niet meer heel lang op te wachten, want Videoland heeft zojuist de startdatum bekendgemaakt. “Vanaf 9 augustus bij Videoland, de serie Geuze & Gorgels: Geen Controle”, horen we Kaj zeggen in een video op het Instagram-account van Videoland. “We hebben de controle volledig uit handen gegeven en onze luisteraars van de podcast mochten bepalen waar we heen gingen.”

Wat we van deze serie kunnen verwachten? Een hele hoop gekkigheid. Want als Kaj wordt gevraagd wat het hoogtepunt van de trip was, antwoordt hij: “Een 18+ filmpje regisseren”.

Lees ook:
Fans opgelet: Ex on the Beach: Double Dutch All Stars komt eraan!

Maar het was niet alleen maar lol maken, want er waren ook minder leuke momenten. “Iets wat meteen in me naar boven komt is toch wel de camping in Leipzig”, vertelt Monica. “En we hebben er ook nog een podcast over gemaakt. We hebben zó hard gewerkt, en dat zie je dus 9 augustus bij Videoland.” Ga jij ook kijken?

View post on Instagram
 

Bron: Videoland