Celebs

Bizar! Dit is het – mega hoge – vermogen van Hailey en Justin Bieber

Roos-Sanne
vermogen-hailey-justin-bieber

Dat zowel Hailey als Justin Bieber allebei aardig verdienen aan hun carrières, is natuurlijk geen geheim meer, maar hoeveel geld de twee op hun gezamenlijke rekening hebben staan is echt bizar veel! Dit is het ontzettend hoge vermogen van Hailey en Justin Bieber.

Dit is het enorme vermogen van Hailey en Justin Bieber

Dat ze allebei goed verdienen is geen verassing. Maar hoeveel de twee samen eigenlijk op hun bankrekening staan?

Carrières

Zowel Hailey als Justin Bieber zijn op dit moment twee van de meest bekende personen ter wereld. Justin Bieber stal jaren geleden onze harten al met zijn prachtige covers op YouTube en op dit moment is hij één van de grootste popsterren ooit. Op dit moment is hij ook op tournee waarmee hij door de kaartverkoop natuurlijk ontzettend verdient. Daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen merchandise, wat ook goed loopt. Dat Justin een aardig zakcentje verdient, moge dus wel duidelijk zijn!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Maar ook zijn vrouw, Hailey Bieber, doet het al een aantal jaar erg goed. Sinds 2014 is ze actief in de modellenwereld en sindsdien is ze niet meer weg te denken. Ze heeft dan ook samenwerkingen met de grootste merken zoals Guess, Ralph Lauren en Tommy Hilfiger. Ook heeft ze sinds een tijdje haar eigen skincare lijn: Rhode. Justin is dus niet de enige die het geld binnensleept in de relatie!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Zo goed passen Justin en Hailey Bieber bij elkaar volgens de sterren!

Het vermogen van Hailey en Justin Bieber

Nu we precies weten wat Hailey en Justin doen for a living, kunnen we kijken naar hun geschatte vermogen. We weten natuurlijk niet precies hoeveel ze nou écht op hun rekening hebben staan, maar gelukkig zijn er wel een aantal instanties die redelijk accurate inschattingen weten te maken.

Het complete vermogen van Hailey en Justin Bieber wordt geschat op $268 miljoen. OMG! Hiervan zou Justin zo’n $265 miljoen hebben verdient en heeft Hailey de overige $3 miljoen binnen gesleept. Dit zijn natuurlijk helemaal geen verkeerde cijfers!

Beeld: Instagram: @haileybieber