Horoscoop

OMG! Volgens TikTok hebben we allemaal een verkeerd sterrenbeeld

Wij zijn obsessed door horoscopen. Elke keer lijken ze wel weer te kloppen! Ook kan je op internet een hoop informatie vinden over je sterrenbeeld. Maar er is nu iets geks aan de hand! Op TikTok gaat er nu een video viral waarin verteld wordt dat je eigenlijk een ander sterrenbeeld hebt! Wij leggen je uit hoe dit precies zit.

Volgens TikTok hebben we verkeerde sterrenbeelden

Wij zijn altijd benieuwd wat de sterren nu weer voor ons in petto hebben. Een minpuntje: waarschijnlijk kijk jij altijd bij het verkeerde sterrenbeeld. Gelukkig hoef je niets te veranderen over wat je van jezelf weet. Ingewikkeld? Wij leggen het uit!

Nieuw astrologisch-systeem

Een TikTok-gebruiker genaamd vic.jakub laat weten wat zij heeft geleerd in haar astronomie-les. Haar docent vertelde haar dat het huidige astrologie-systeem gemaakt is door de Grieken, voordat ze erachter kwam dat de aarde draaide.

Maar daardoor wordt nu alles wel anders en hebben we eigenlijk ook en ander sterrenbeeld! Wil je weten wat jouw nieuwe sterrenbeeld is? Lees dan snel verder!

Ram = 19 april / 13 mei
Stier = 14 mei / 20 juni
Tweelingen = 21 juni / 20 juli
Kreeft = 21 juli / 9 augustus
Leeuw = 10 augustus / 16 september
Maagd = 17 september / 30 oktober
Weegschaal = 31 oktober / 22 november
Schorpioen = 23 november / 29 november
Ophiuchus = 30 november / 17 december
Boogschutter = 18 december / 18 januari
Steenbok = 19 januari / 15 februari
Waterman = 16 februari / 10 maart
Vissen = 11 maart / 18 april

Lees ook
Zoveel serieuze relaties zul je in je leven hebben volgens je sterrenbeeld

Slangendrager

Misschien ben jij tussen 30 november en 17 december jarig en ben jij dus een Ophiuchus. Wat is dat? In het Nederlands zal dit vertaald worden naar ‘Slangendrager’. Vet cool!

Raak jij nu ook een beetje in paniek omdat je altijd bij het verkeerde sterrenbeeld hebt gekeken? Don’t worry, vanaf nu kan je het goed doen. Misschien is dit ook wel de reden dat wat wij over onszelf lezen, af en toe niet klopte.

Beeld: Pinterest