Lifestyle

Deze spotgoedkope ventilator van Action wil jij hebben

ventilator-action

Kan jij tijdens deze bloedhete dagen ook wel wat verkoeling gebruiken? Dan moet je deze spotgoedkope ventilator van Action in huis halen!

Action goodies

Action staat erom bekend dat ze werkelijk alles in hun assortiment hebben. Denk aan een bierpongtafel, of een mini airco. En het beste van alles, is dat Action alles lekker goedkoop maakt. Ook nu gaat er weer een handig item van Action viral. Namelijk deze ventilator – enne, spoiler alert: hij heeft een hele handige twist.

Ventilator

De winkel verkoopt een ventilator, die ons gaat helpen deze warme dagen door te komen. Bang dat het geen goede kwaliteit is? Think again! De ventilator heeft namelijk vier verschillende standen, zodat je hem zo hard kan laten blazen als nodig is. Daarnaast kun je de hoogte van de ventilator verstellen, zodat ie altijd op de goede plek blaast. En ook heeft de ventilator een nachtmodus, waardoor je ‘m ook voor het slapengaan nog lekker kan laten blazen. Plus, hij is lekker geluidloos. Je hoeft er dus niet wakker van te liggen! En als je dacht dat dit allemaal al geweldig was, hebben we nog een verrassing voor je in petto!

Lees ook:
Scoor deze geweldige terrasverwarmer bij Action voor een spotprijs

Op afstand bestuurbaar

Het allerbeste aan deze ventilator is dat ie op afstand bestuurbaar is! Lig je dus in bed en heb je geen zin om uit je comfy positie te moeten komen om je ventilator aan te zetten? Of ben je onderweg naar huis en wéét je al dat je kamer bloedheet gaat zijn? Geen zorgen, want daar is de app dus voor. Hoe handig! Daarnaast kun je via de app ook een timer instellen, waardoor je ‘m vanaf dertig minuten tot wel 7,5 uur kan laten blazen. Zo kun je met een gerust hart in slaap vallen, zonder dat de ventilator de hele nacht blaast. De ventilator kost je slechts € 44,95. Dus waar wacht je nog op? Rennen naar Action!

Beeld: pinterest