Beauty

De ‘vanilla girl’ trend gaat viral op TikTok! Dit moet je weten

vanilla-girl

Een beige interieur, zachte tinten in je kleding, weinig make-up en effortless haar. De tijdloze look is weer terug! Deze aesthetic gaat momenteel dan ook helemaal viral op TikTok en het wordt tegenwoordig de ‘vanilla girl’-trend genoemd. En wij vertellen je alles wat je over deze TikTok-trend wil weten. 

TikTok-trend

Eigenlijk is deze trend niks nieuws. Het is een tijdloze look die steeds weer terugkomt. De aesthetic van een vanilla girl is natuurlijke make-up, een opgeruimd interieur met zachte kleuren en veel witte en beige kleding. Het is onwijs simpel, maar ziet er zó put together uit. Maar hoe kun je deze trend nou zelf toepassen?

View post on TikTok

Vanilla girl

Bij een vanilla girl staat selfcare centraal. Kaarsen aansteken, boeken lezen, gezichtsmaskertjes, skincare, lichte make-up: alles waar jij gelukkig van wordt. De natuurlijke make-up van merken als ELF en Glossier zijn perfect om deze look te creëren. Daarnaast zijn de kleuren heel belangrijk. Een vanilla girl draagt over het algemeen alleen zachte kleuren. Veel wit, beige of lichtbruin. Ook ziet hun haar er altijd effortless, maar verzorgd uit. Denk aan grove krullen, of een mooie vlecht.

View post on TikTok

Lees ook
Trend-alert! Dít zijn de meest populaire food-trends voor 2023

Tijdloze look

Nu gaat deze look dus viral onder de naam ‘vanilla girl’, maar dit is een trend die we al jarenlang terug zien komen. En dat is misschien juist wel de charme van deze trend, want ook over 50 jaar is het nog steeds mooi. Daarnaast is deze trend voor iedereen. Met deze zachte look kun je eigenlijk nooit de fout in gaan. Het is dé perfecte trend om je natuurlijke jou aan de buitenwereld te laten zien, en wij zijn fan!

Beeld: pinterest

Must reads 👀