Films & Series

Vanaf deze datum is ‘Ferry: de serie’ te zien bij Netflix

ferry-de-serie

De fans hebben al even geduld moeten hebben voor de spin-off van de populaire Netflix-serie Undercover, maar hun geduld wordt nog meer op de proef gesteld. Maar Netflix heeft zojuist de releasedatum van Ferry: de serie bekendgemaakt, dus het aftellen kan nu echt eindelijk beginnen!

Ferry: de serie

Vorig jaar maakte Netflix bekend dat de razend populaire Netflix-serie Undercover een spin-off zou krijgen. Naast de film ‘Ferry’ krijgt dit excentrieke karakter dus ook zijn eigen serie! ‘Ferry: de serie’ speelt zich af vóór de tijd in Undercover. Frank Lammers wordt wel vijftien jaar jonger gemaakt en heeft hier flink voor moeten afvallen. Maar hij is natuurlijk niet de enige die terugkeert in deze nieuwe serie.

Lees ook:
Op deze datum verschijnt het nieuwe seizoen van Love Island

Frank Lammers en Elise Schaap

Netflix deelde eerder op hun Instagram-account al een lachwekkende video van hoofdrolspeler Frank Lammers. Hij speelde destijds in op de Wednesday-trend en probeerde haar dansje na te doen. Aan het einde van de video zien we een lijst met alle castleden van het eerste seizoen. Zoals we al hadden verwacht kunnen we Elise Schaap weer zien schitteren als Daniëlle en kruipt Monic Hendrickx in de huid van de zus van de drugsbaas, Claudia.

Raymond Thiry, die de rechterhand van Ferry speelt, keert ook weer terug. Maar we zien niet alleen maar bekende namen. De naam Tycho Gernandt is nieuw bij de crew en hij zal de rol van Ricardo op zich nemen, een lid van de motorbende waar Ferry zaken mee doet. Wij kunnen niet wachten om alle oude gezichten en nieuwe personages te ontmoeten! Maar we zullen helaas weg nog eventjes geduld moeten hebben.

Vanaf wanneer te zien?

Helaas zullen we wel nog even geduld moeten hebben, want de streamingdienst heeft zojuist bekendgemaakt dat we de prequel van de populaire Netflix-serie Undercover vanaf donderdag 3 november kunnen zien. Wij kunnen niet wachten!

View post on Instagram
 

Beeld: Netflix

Must reads 👀