Films & Series

Yesss! Er komt een tweede seizoen van Knokke Off

knokke-off-seizoen-2

De nieuwe serie Knokke Off haalt tegen verwachting in enorme kijkcijfers. De Vlaamse thrillerserie is niet alleen in België goed aangeslagen, maar ook in Nederland is de serie een groot succes. Als het aan de acteurs van de serie ligt komt er zeker nog wel een tweede seizoen aan, maar denken de makers er ook zo over? Jazeker, want een tweede seizoen is zojuist bevestigd!

Knokke Off

We moeten onze zuiderburen toch maar eens goed in de gaten houden, want de ene goede serie na de andere komt uit. Op dit moment heeft iedereen het over het nieuwe seizoen van Knokke Off. De spannende afleveringen nemen je mee door het leven van de rijkeluiskindjes uit Knokke, een Belgische badplaats. Daan en zijn moeder Melissa verblijven voor de zomer op een camping in Knokke. De sfeer slaat volledig om wanneer Daan de rijke Louise en Alex ontmoet. Dit belooft allesbehalve een saaie vakantie te worden. Na het grote succes van de serie, zijn wij wel benieuwd of er ook nog een tweede seizoen van Knokke Off aankomt. Enne, we hebben goed nieuws, want Netflix deelt op Instagram een berichtje waaruit het duidelijk wordt dat er een tweede seizoen onderweg is!

Watch on YouTube

‘Ik had dit nooit verwacht’

Knokke Off is momenteel op Netflix te bekijken, maar het is geen Original van de streamingdienst. De serie komt uit de productie van de Belgische zender VRT. Het was dus nog even afwachten voordat we wisten of we nog meer afleveringen konden verwachten. Als het aan actrice Pommelien Thijs (speelt Louise) lag kwam er zeker een tweede seizoen van Knokke Off. “Ik had nooit verwacht dat het zo zou aanslaan”, vertelt ze in een interview met RTL Boulevard. “Je probeert geen verwachtingen te hebben, maar dit ontstijgt alles. Ik hoop enorm dat er een tweede seizoen komt.”

Wat een geweldig nieuws! Het tweede seizoen is officieel bevestigd, en we kunnen nauwelijks wachten tot de zomer van 2024 wanneer de opnames van start gaan. VRT en Netflix hebben enthousiast aangekondigd dat alle vertrouwde knappe gezichten weer van de partij zullen zijn. “Momenteel wordt er volop geschreven aan de scripts. De gekende ingrediënten blijven behouden. Het wordt heel beeldend en verhalend. We verwachten er heel veel van”, vertelt Ruth Degraeve van VRT MAX aan VRT NWS. Hoewel het plot van seizoen twee nog een mysterie is, is één ding zeker: wij zitten er helemaal klaar voor!

View post on Instagram
 

Beeld: netflix | knokke off