Fashion

Love it! Dit zijn dé trendkleuren voor het najaar van 2022

trendkleuren-najaar

Kijk je uit naar de nieuwe modetrends voor het aankomende najaar? Wij wel! Dit zijn dé trendkleuren voor de herfst en winter van 2022. We hebben de afgelopen tijd allerlei Fashion Weeks voorbij zien komen en daardoor weten we nu wat we kunnen verwachten in het najaar.

In style met deze trendkleuren voor het najaar

Wij hebben alle modekleuren voor de aankomende herfst en winter even op een rijtje gezet!

Nighttime

Donkere tinten zijn altijd wel in de mode, maar deze Polar Night en Quiet Shade zijn straks helemaal treding in de herfst en winter. De kleuren zitten tussen het donkerblauw, zwart en grijs is. Deze twee trendkleuren zijn gemakkelijk te combineren en zorgen voor een beetje rust in de outfit.

Purple rain

Wat prachtig bij de bovenstaande tinten zou passen is paars, oftewel violet. Deze magische opvallende tint brengt leven in de grauwe dagen die gaan komen. Combineer Rose en Meadow Violet voor een outfit met pit. We love it!

Bye bye winterdip

Dragon Fire en Orange Tiger, beide prachtige oranje tinten. Deze trendkleuren staan in het teken van opwinding en energie. Niemand heeft tijd voor een vervelende winterdip, toch? Draag één (of beide) van deze kleuren en je kan je dag vrolijk en opgewekt beginnen!

Lees ook:
Trend alert! De all-denim-outfit is dé nieuwe trend die we veel gaan zien dit najaar

Vurig

Een klassieke modekleur die altijd wel terugkomt tijdens de herfst- en winterdagen. Rood! Maar dit jaar met een moderne twist. De intensiteit van deze twee trendkleuren doet ons hartje sneller kloppen. Lava Falls en Molten Lava zijn dé kleuren van dit aankomende najaar.

Bron: CosmopolitanBeeld: Pinterest