Travel

Je kunt binnenkort met de trein rechtstreeks naar de Franse Alpen

calorieën-wintersport

Ga jij ieder jaar op wintersport en kan je niet wachten tot je weer met je latten in de sneeuw ligt? Dan hebben we goed nieuws voor je! Jouw wintersportvakantie kan namelijk nog beter worden, want tussen 23 december 2023 en 16 maart 2024 reis je iedere zaterdag vanuit Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal rechtstreeks naar de Franse Alpen. In ongeveer negen uur reistijd sta je al op de skipiste.

Met de trein naar de Franse Alpen

Dit winterseizoen brengt Eurostar Snow je rechtstreeks vanuit Nederland en België naar de Franse Alpen. Je kunt comfortabel reizen naar populaire skigebieden zoals Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne en Les Arcs. En het beste van alles? Met Eurostar kies je voor een milieuvriendelijke optie, met een veel lagere ecologische voetafdruk dan reizen met de auto.

Eurostar Snow

Bij Eurostar Snow begint jouw vakantie zodra je aan boord stapt. Geen gedoe met files of vermoeiende autoritten. De ski-hosts helpen je bij het in- en uitladen van je skimateriaal en je kunt zelfs genieten van wifi aan boord om je favoriete serie te kijken. Premium reizigers worden verwend met een heerlijk ontbijt op weg naar de Alpen en een diner op de terugweg.

En het beste nieuws? Eurostar Snow is beschikbaar gedurende het hele wintersportseizoen, elke zaterdag. Dus of het nu schoolvakanties zijn of niet, je kunt altijd gebruik maken van deze comfortabele manier van reizen.

Hoeveel betaal je voor een ticket?

En laten we niet vergeten dat er ook aantrekkelijke tarieven beschikbaar zijn. Vanaf € 65 kun je al een enkele reis boeken met het Standaard-tarief, perfect voor een snelle trip naar de koude bergen. Wil je meer ruimte en extra services? Dan kun je kiezen voor het Comfort-tarief vanaf € 109 enkele reis. En als je echt wilt genieten van alle luxe die Eurostar Snow te bieden heeft, ga dan voor het Premium-tarief vanaf € 144 enkele reis, inclusief heerlijke maaltijden, toegang tot de lounge en een internationaal digitaal persaanbod. Dus waar wacht je nog op? Boek jouw winterse avontuur met Eurostar Snow en geniet van prachtige uitzichten in de Franse Alpen!

Beeld: eurostar