Travel

Je kunt nu vanaf Utrecht centraal met de trein naar Kopenhagen

trein-naar-kopenhagen

Yes! Goed nieuws voor iedereen die van reizen houdt! Vanaf nu kun je rechtstreeks met de trein van Utrecht naar Kopenhagen! Geen gedoe meer met overstappen of lange wachttijden. Gewoon instappen, achterover leunen en genieten van de rit terwijl je naar deze geweldige bestemming reist.

Met de trein

Met de trein op vakantie gaan wordt steeds populairder, en dat is niet zonder reden! Eerder hebben we al gesproken over de geweldige mogelijkheden van nachttreinen die vertrekken vanaf Amsterdam Centraal. Maar wist je dat je ook vanaf Utrecht Centraal de wereld per trein kunt verkennen? Er zijn tal van bestemmingen die je kunt bereiken zonder gedoe met vliegtuigen. Vanuit het centrum van Nederland kun je rechtstreeks naar bruisende Europese steden reizen, waardoor het plannen van je volgende avontuur een eitje wordt.

Utrecht Centraal

Je zou kunnen vertrekken naar het betoverende Kopenhagen, de levendige hoofdstad van Denemarken, waar je kunt genieten van de kleurrijke Nyhavn, de iconische Tivoli-tuinen en de gezellige sfeer van de Deense hoofdstad. Of misschien ben je meer geïnteresseerd in het verkennen van de prachtige steden in Italië, zoals het romantische Venetië, het culturele hart van Florence, of het modieuze Milaan. Deze bestemmingen zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf Utrecht Centraal, waardoor je binnen de kortste keren in het hart van de actie bent.

Prijs van een treinkaartje

Maar dat is nog niet alles! Dit jaar zijn er nog meer spannende steden toegevoegd aan de lijst van bestemmingen die je kunt bereiken met de trein vanaf Utrecht Centraal. Van het charmante Göteborg in Zweden tot het schilderachtige Salzburg in Oostenrijk, er is voor elk wat wils. Je kunt je reis zelfs aanpassen aan je budget en voorkeuren. Voor slechts €149 kun je bijvoorbeeld een ‘Green City Trip’ maken van vijf dagen, waarbij je een coupé deelt met een medereiziger. Liever een volledig arrangement inclusief accommodatie? Voor slechts €199 krijg je een ticket inclusief twee overnachtingen in een hotel!

Kortom, met de trein op vakantie gaan biedt talloze mogelijkheden om nieuwe bestemmingen te ontdekken en onvergetelijke ervaringen op te doen. Of je nu kiest voor een avontuurlijke stedentrip of een ontspannen reis door de prachtige landschappen van Europa, de trein staat garant voor comfort, gemak en duurzaamheid.

Beeld: instagram @m4rgar1ta