Lifestyle

Met déze handige tips sla jij deze zomer jouw ideale vakantieliefde aan de haak

tips-ideale-vakantieliefde

Ieder jaar als we op vakantie gaan hopen we stiekem weer dat we een vakantieliefde tegenkomen. Iemand waarmee we de zomer kunnen spenderen en leuke dingen mee kunnen doen. Maar na de zomervakantie zeg je elkaar wel weer gedag. Met déze tips sla jij deze zomer sowieso een vakantieliefde aan de haak.

Tips voor een vakantieliefde

Twee weken op een saaie camping met je ouders? Nee hoor, niet met deze tips! Jij gaat je zomer doorbrengen met een vakantieliefde ;).

1. Doe dingen in je eentje

Ga je met je ouders op vakantie? Spendeer dan liever niet al je tijd met hun, want op die manier zal iemand niet snel op je afstappen en waarschijnlijk zit je zelf ook niet op het gezelschap van je ouders te wachten wanneer je iemand aan de haak slaat ;). Kijk dus eens of er leuke activiteiten in de buurt zijn, of ga lekker in je eentje naar het zwembad.

2. Maak de eerste stap

Vaak ben je bang om de eerste stap te nemen, omdat je bang bent dat je afgewezen wordt. Maar op vakantie hoef je je hier helemaal geen zorgen om te maken; je hoeft diegene namelijk nooit meer te zien daarna! Maak dus gewoon die eerste stap, en wie weet is dat wel hoe jullie romance begint.

3. Wees direct

Hebben jullie eindelijk gepraat, en ben jij wel toe aan de volgende stap? Zet die dan! Zoen diegene zodra het moment er is (en als je toestemming hebt, natuurlijk). Vraag die persoon op date, stap buiten je comfort zone, want nogmaals: als hij of zij jou niet op die manier ziet hoef je hem/haar nooit meer te zien! Ideaal.

Lees ook
Met deze 8 tips wordt de eerste vakantie met je lief onvergetelijk

4. Wees eerlijk

Het allerbelangrijkst is misschien nog wel dat jullie allebei eerlijk naar elkaar zijn. Misschien is de ander wel op zoek naar een serieuze relatie, en breek je zijn/haar hart als de zomer weer voorbij is. Communiceer daarom samen over wat jullie intenties zijn, om onnodige heartbreaks te voorkomen.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀