Celebs

Time to eat! Dit is wat Margot Robbie eet op een dag

margot-robbie

De super getalenteerde Margot Robbie kennen we natuurlijk allemaal van haar rol als Harley Quinn in Suicide Squad. En vanaf volgend jaar kunnen we haar ook zien schitteren samen met Ryan Gosling in de nieuwe live action Barbie film. Maar wij zijn eigenlijk wel benieuwd wat deze superster allemaal eet op een dag. Dus dat zochten wij voor je uit!

Dit is wat actrice Margot Robbie eet op een dag

Wij vinden niets leuker dan snuffelen in de levens van onze favoriete celebs. Daarom hebben we deze keer onderzocht wat actrice Margot Robbie allemaal eet op een dag!

Ontbijt – Havermout met blauwe bessen

De meeste dagen begint Margot haar dag met een lekkere portie havermout met blauwe bessen. Ook drinkt ze een heerlijke groene smoothie met boerenkool en appel bij om haar weerstand sterk te houden. Ze heeft nu – al helemaal met het filmen van Barbie – helemaal geen tijd om ziek te worden ;).

Een andere bron laat weten dat ze dit graag eet, maar dat dit niet haar favoriete ontbijtje is. Dit is namelijk toast met avocado en bacon. Yummy!

Lunch – Salade met kip

Zodra het tijd is voor de lunch, gaat Margot voor een eiwitrijke maaltijd. Ze kiest dan vaak voor kip of tonijn, met een lekker grote portie groenten erbij. Eén van haar favoriete  maaltijden is een salade met kip, maar ze kiest ook vaak voor zoete aardappel. We like!

Avondeten – Truffle Deluxe Burger

Voor het avondeten kiest Margot vaak voor een maaltijd bomvol voedingsstoffen: eiwitten, groenten en volkoren koolhydraten. Heerlijk!

Maar wanneer ze actrice een cheat day heeft, gaat haar voorkeur wel ergens anders naartoe. Zo is haar favoriete diner de Truffle Deluxe Burger en dat snappen wij maar al te goed!

Lees ook
Time to eat! Dit is wat Anna Nooshin eet op een dag

Film-dieet

Dit zijn de dingen die Margot graag eet wanneer ze zich voorbereid op een rol of tijdens het filmen. Wanneer de camera’s een tijdje uitstaan geeft ze toe dat ze ook van lekkere cheat snacks houdt! Zelf zegt ze dat ze twee extremen heeft: junk food of rabbit food, zoals ze het zelf noemt.

Maar wat eet Margot dan op de dagen dat ze junk food eet? Dan gaan haar voorkeuren uit naar bier, chocola, wafels en patat meldt Rachael Attard. Yummy! Maar wanneer ze zich wél voorbereid op een rol, zijn er een aantal voedingsstoffen waar ze uit de buurt blijft. Dit zijn verzadigde vetten, fast food, frisdrank (of drankjes met suiker in het algemeen) en chocolade. Ook geeft ze toe dat ze soms, om haar ‘extra’ kilootjes eraf te werken, een paar dagen op alleen wortels leeft.

Bron: NSMBL | Rachael AttardBeeld: pinterest