Celebs

Baby nieuws! Tim Wauters van Temptation Island is vader geworden van een zoontje

Celine
tim-wauters-vader

We kennen Tim Wauters allemaal nog wel als ‘Timtation’ door zijn deelname aan Temptation Island met zijn ex-vriendin Deborah. Het is inmiddels vier jaar geleden dat de twee deelnamen aan het programma. Inmiddels is Tim alweer sinds 2020 samen met zijn nieuwe vriendin Sophie en het stel is nu ouders geworden van een zoontje! 

Tim Wauters heeft een zoontje gekregen

Het zoontje van Tim is geboren op 20 juli 2022. Op Instagram deelde hij dit goede nieuws.

Temptation Island

Tim heeft in 2018 meegedaan aan Temptation Island met zijn, inmiddels, ex-vriendin Deborah. De twee waren enorm hecht en gingen er dan ook vanuit dat ze samen weer naar Nederland zouden terugkeren, maar dat liep toch even wat anders. Een van de verleidsters, Cherish, kreeg het voor elkaar om Tim tot over zijn oren op haar verliefd te laten worden. Hij was zo verliefd dat hij terug in Nederland zelfs een kers liet tatoeëren, omdat hij haar ‘Cherry’ noemde. Maar voor Cherish was het een spelletje en de twee zijn nooit samen verder gegaan.

De relatie met Deborah was ook voorbij, zij gooide haar verlovingsring tijdens het laatste kampvuur tussen de vlammen. Na een aantal kortstondige relaties kwam Tim in 2020 zijn huidige vriendin Sophie tegen, met wie hij dus nog steeds samen is en inmiddels ook een kindje mee heeft. Sophie heeft al een zoon uit een eerdere relatie, Mathis.

Lees ook
Baby news: Temptation Island Joyce is zwanger!

In verwachting

In januari maakte Tim bekend dat zijn vriendin Sophie in verwachting was van hun eerste kindje. Op Instagram deelde hij toen een foto samen met Sophie en Mathis. Hij schreef toen: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij!”

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Finn

Tim is vader geworden van een zoontje. Hij deelde een foto op Instagram met de tekst: “Kleine handjes, kleine voetjes. Een nieuw begin. Welkom Finn in ons gezin. 20/07/2022”. Onder de foto’s krijgt Tim veel felicitaties en lieve reacties. Zo onder meer ook van Pommeline, die zelf in 2017 ook mee heeft gedaan aan Temptation Island. Wij wensen de kersverse papa en mama veel geluk in de toekomst samen met hun kindje!

Bron: Instagram @timtation_2018Beeld: RTL

Must reads 👀