Celebs

OMG! Tim Hofman gaat voor een compleet nieuwe look

tim-hofman-nieuwe-look

This is The Voice, de aflevering van BOOS over de misstanden bij The Voice of Holland, is de best bekeken YouTube-video van 2022. Tim Hofman kreeg daarom een award uitgereikt door YouTube, maar waarom houdt hij deze zo geheimzinnig voor zijn gezicht? Nou, omdat Tim Hofman is gegaan voor een compleet nieuwe look. 

BOOS: This is The Voice

Tijdens de YouTube Starry Night werd gisteravond in het Koninklijk Theater Tuschinski bekendgemaakt welke video’s en muziekvideo’s in 2022 het meest bekeken zijn. Nou, goed nieuws voor Tim Hofman. De meest bekeken video van Nederland in 2022 is… tromgeroffel… This is The Voice! Dit was de aflevering van BOOS waarin alle misstanden van The Voice of Holland besproken werden. Eerder zagen we al in de lijst van Google’s Year in Search 2022 dat het Voice-schandaal ook héél veel opgezocht werd op de zoekmachine, maar we hebben er dus ook het meest van alles naar gekeken op YouTube.

Naast deze video van BOOS hebben we andere video’s ook enorm veel bekeken. Op de tweede plek stond StukTV met Het Jachtseizoen, de aflevering met De Bankzitters. De derde plaats ging naar een video van de NFL: het optreden van onder anderen Dr. Dre, Snoop Dogg en Mary J. Blige tijdens de halftime show van de Super Bowl. De best bekeken muziekvideo in Nederland is van Kinder voor Kinderen ‘FitTop10’, gevolgd door FLEMMING ‘Automatisch’, Rema ‘Calm Down’, De Bankzitters ‘Je blik richting mij’ en Donnie en Mart Hoogkamer ‘Bieber van de kroeg’.

Lees ook:
Goldband reageert op geruchten over het ontstaan van de band

Nieuwe look

Zoals we op de foto al een beetje zagen, houdt Tim de gewonnen prijs geheimzinnig voor zijn gezicht, maar waarom? Nou, als je goed kijkt lijkt het erop alsof Tim iets heeft veranderd aan zijn look. Al jaren kennen we de presentator met baard, maar hij heeft besloten deze er eens van af te halen. Zo deelde Tim een foto van zichzelf in zijn story’s (zonder baard) met de tekst: “En ook een nieuw hoofd (tijdelijk natuurlijk) (ik dacht ik kijk na drie jaar weer eens hoe m’n geboortehoofd eruit zag)”. Wij moesten er wel even aan wennen, Tim Hofman zonder baard. Maar eerlijk is eerlijk, hij kan beide looks zeker hebben!

Beeld: Instagram: @debroervanroos

Must reads 👀