Lifestyle

Hilarisch! TikTokker maakt wel héle bijzondere sleutelhangers

Nicoline
satisfyer-sleutelhanger

Taboes zijn er om doorbroken te worden, toch? Nou, dat is wel hoe deze TikTokker erover denkt. Zij kaart het taboe rondom het gebruiken van speeltjes aan en daar zijn we hartstikke blij mee! Het is zelfs een onderwerp waar je trots op mag zijn en om dat te vieren maakt deze TikTokker Satisfyer-sleutelhangers, want waarom ook niet?

Satisfyer Pro

Het taboe rondom het gebruiken van speeltjes bestaat tot op de dag van vandaag nog steeds, maar waarom eigenlijk? Uit onderzoek blijkt zelfs dat 85 procent van de vrouwen wel eens een speeltje gebruikt. Bijna elk meisje gebruikt het dus, we praten erover met goede vriendinnen, we adviseren ze als meiden onder elkaar en geven ze soms cadeau. En toch vinden we het lastig om over dit onderwerp te praten in het openbaar of met onbekenden. Als je ooit de recensies van de Satisfyer-pro hebt gelezen, weet je dat dit speeltje een grote favoriet is onder de meiden.

Taboe

Er is dus nog een lange weg te gaan, maar er zijn gelukkig veel initiatiefnemers die het taboe proberen te doorbreken. Enkel om ervoor te zorgen dat vrouwen het makkelijker vinden om over dit onderwerp te praten. TikTokker Anna van den Driest besloot ook het gebruik van de Satisfyer te normaliseren en maakt daarom Satisfyer-sleutelhangers. Niemand kan er straks meer omheen. Ze hangen namelijk in de kerstboom en nu ook aan onze sleutelbos. Een sattie-sleutelhanger, amazing!

View post on TikTok

Lees ook:
X-MAS is here! Je kunt nu een satisfyer in je kerstboom hangen

Do it yourself

Als je eraan zit te denken om ook zo’n sleutelhanger aan te schaffen, moeten we je melden dat je dan je eigen creativiteit in moet zetten. De TikTokker Anna schrijft namelijk in de reacties dat ze de sleutelhangers alleen voor vriendinnen maakt en niet van plan is om ze te verkopen. Een volger reageert dan ook: “Kan ik een vriendin worden dan?” Hoe graag wij dat ook zouden willen, wordt haar vriendinnen groep dan wel onbehaaglijk groot!

Satisfyer-sleutelhanger

Daarom is dit de perfecte gelegenheid om een crea-bea date met je vriendinnen in te plannen en zelf een Satisfyer-sleutelhanger in elkaar te knutselen. Bij de Action kun je verschillende kleurtjes klei kopen, die echt geen drol kosten. Je moet de klei dan alleen nog in de goede vorm zien te krijgen, in de oven te stoppen en te verven en klaar is kees. Je eigen Satisfyer-sleutelhanger!

Beeld: TikTok: @anna.vandendriest