Health

Dit is volgens TikTok hét wondermiddel om griep tegen te gaan

wondermiddel-griep

De hele dag door horen we mensen niezen, hoesten en snotteren. Je snapt natuurlijk dat we er alles aan willen doen om die griep tegen te gaan en zo te voorkomen dat wij het ook onder de leden krijgen. Enne…, wij hebben het wondermiddel tegen griep gevonden, op onze favoriete app TikTok om precies te zijn.

Weerstand verhogen

De vervelendste tijd van het jaar is aangebroken. De tijd waarin de griep enorm heerst en niemand veilig lijkt te zijn. Hoewel we er ieder jaar alles aan doen om de griep te voorkomen, lijkt het een onmogelijke taak. Het internet zegt dat we onze weerstand moeten verhogen wat kan door vitamine D-supplementen te slikken, genoeg water te drinken en gezond te eten, maar heeft dit ooit echt geholpen? Wij zijn ten einde raad en hebben nog één laatste keer het internet om hulp gevraagd.

Wondermiddel griep

Uiteindelijk zijn we op onze favoriete app beland, (TikTok natuurlijk), gestuit op een wel hele bijzondere manier om de griep te bestrijden. Hét ultieme wondermiddel tegen de griep is volgens TikTok namelijk een aardappel in je sok! Hoe raar het ook klinkt, het blijkt echt te werken en deze lifehack wordt overal ter wereld getest. En de resultaten liegen er niet om! Honderden en misschien wel duizenden TikTok-gebruikers delen hun bizarre resultaten.

Lees ook:
Zo kom je binnen no time van die vervelende kriebelhoest af

Hoe werkt het?

Maar hoe werkt dit wondermiddel dan? Nou, het enige wat je hoeft te doen is twee schijfjes rauwe aardappel voor het slapen gaan aan de onderkant van je voeten te plaatsen. Om de schijfjes op z’n plaats te houden is het cruciaal om sokken te dragen. Bij zieke personen zullen de schijfjes zwart kleuren en bij mensen die zich nog kiplekker voelen zal de aardappel z’n gele kleur behouden. TikTok-gebruikers claimen namelijk dat aardappelen gedurende de nacht gifstoffen uit het lichaam trekken waardoor je je beter zal voelen. Mocht je de griep dus op voelen komen weet je wat je te doen staat!

View post on TikTok

View post on TikTok

View post on TikTok

Beeld: pexels