News

Dít waren de 7 meest gegeten TikTok-recepten van 2022

Danique
tiktok-recepten-2022

We gebruiken TikTok steeds meer als life-guide in plaats van entertainment, waar het in eerste instantie voor bedoeld was. Van hacks tot fashiontrends, op deze app weten ze wel raad. We hebben in 2022 veel geleerd van TikTok, zo ook heerlijke recepten om voor onszelf en vrienden te bereiden.

1. Negroni Sbagliato

We beginnen met een knaller! Als je zelf een TikTok gebruiker bent, heb je deze trend zeker langs zien komen. Dit is misschien wel de bekendste cocktail van dit moment en we hebben er dan ook genoeg gedronken in 2022. In dit trendy mixdrankje gaat Campari, zoete vermouth en een scheutje prosecco (of course!) 

View post on TikTok

2. Butter boards

In het afgelopen jaar namen we afscheid van de kaasplank en verwelkomde we het butter board! Het is heel simpel en hartstikke lekker om te serveren tijdens een borrel. Haar verschillende soorten smaakvolle boters in huis en ga aan de slag. Smeer een houten plank in met dit vette smeersels, voeg er wat kruiden aan toe en dip er vers brood in. Yum!

View post on TikTok

3. Jelly drink

Niet alle TikTok-recepten van 2022 waren zo simpel als degene hierboven. Voor het maken van een zogenaamde jelly drink, gaat er wat meer voorbereiding aan te pas. Los een aantal gummy beertjes op in warm water en laat dit vervolgens weer afkoelen in de koelkast. Hierna voeg je er er een scheut melk aan toe en voila! Een zelfgemaakte variant op bubble tea. 

View post on TikTok

 4. Green Goddes salade

Voor de actieve TikTokker komt deze salade vast bekend voor. In 2021 werd de Green Goddes salad voor het eerst geïntroduceerd door BakedByMelissa, maar in het afgelopen jaar ging het recept wéér viral. Het is een salade gemaakt van alleen maar groene ingrediënten. Lekker en hartstikke gezond!

View post on TikTok

5. Gezonde cola

Nu we toch bezig zijn met het delen van gezonde recepten, kan deze niet ontbreken. Frisdrank maar dan healthy! Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar deze TikTokker heeft haar eigen recept bedacht. Het schijnt dat je alleen bruiswater, balsamicoazijn en zout met elkaar hoeft te mixen om dit drankje te maken. Wij hebben het nog niet geprobeerd, maar het ziet er veel belovend uit!

View post on TikTok

6. Burger Wraps

Dit recept is een stuk minder gezond, maar zeker niet minder lekker! De ‘Burger Crunch Wraps’ bestaan uit twee tortilla’s, een hamburger, kaas, bacon, ui, chips en Chipotle mayonaise. Gooi dit allemaal bij elkaar zoals hieronder gedemonstreerd wordt en je hebt een heerlijke lunch gemaakt! Delicious! 

View post on TikTok

Lees ook:
Dit TikTok recept met avocado en geraspt ei gaat viral en wil je maken

7. Hailey Bieber’s smoothie

Niet alleen bekende TikTokkers hebben hun recepten gedeeld op de app, maar ook de wereldberoemde Hailey Bieber weet haar weg te vinden in de keuken. Iedereen weet hoe prachtig de huid van Hailey is en deze zouden we zelf ook allemaal heel graag willen hebben! Voor al haar fans komt ze met dé tip van het jaar: drink deze ‘strawberry glaze skin smoothie’!

Welke van deze TikTok-recepten heb jij wel eens uitgeprobeerd in 2022?

View post on TikTok

Beeld: pinterest