Beauty

OMG! Deze mascara voor maar €3 gaat viral op TikTok

tiktok-mascara

Het blijft altijd lastig om een goede en betaalbare mascara te vinden. Het liefst willen we er eentje die onze wimpers veel volume geeft en geen klontjes bevat. Maar er gaat nu een geweldige mascara viral op TikTok en die kost nog niet eens drie euro!

Wil je hebben! Deze viral mascara op TikTok kost niet eens 3 euro

De zoektocht naar de perfecte mascara blijft altijd lastig. De een is te klonterig, de ander zorgt er voor dat je wimpers aan elkaar plakken en weer een ander stroomt na een regenbui al over je wangen. Gelukkig hebben we nu een goede tip! Er gaat namelijk een mascara viral op TikTok die je zeker eens moet proberen.

Lees ook: 
Dit zijn dé nageltrends voor de herfst van 2022 en die wil je proberen!

Transformatie

De bijzondere mascara die op TikTok viral gaat is van het merk Essence. We hebben het over de ‘Essence I Love Extreme’ mascara. En die schijnt behoorlijk extreem te zijn. Een TikTokker heeft hem voor ons uitgeprobeerd en haar video ging viral! Het verschil tussen de wimpers met en zonder mascara is namelijk heel duidelijk te zien. Het was een heuse transformatie! En zij is niet de enige die fan is van deze mascara, de video heeft namelijk 3.4 miljoen likes gekregen en redelijk wat reacties van meiden die aangaven de mascara ook te gaan proberen. En hij is gewoon te koop bij de drogisterij.

View post on TikTok

Beeld: Pexels: cottonbro