Beauty

Dit zijn dé nageltrends voor de herfst van 2022 en die wil je proberen!

nageltrends-herfst

23 september, de dag dat we officieel de herfst in gaan. Ben jij ook nog niet klaar voor de herfst? Girlscene is at your service! Wij zoeken voor jou de beste herfsttrends uit voor 2022, zodat jij stralend de herfst in zal gaan. En bij jouw stralende look hoort natuurlijk ook en mooi lakje op je nagels. Ook zo benieuwd naar de nageltrends voor de herfst?  

Deze nageltrends zorgen ervoor dat jij stralend de herfst van 2022 in zal gaan

Van top tot teen (nagels) 😉

Glazed Donut nagels

Een mooie neutrale nagel kan jouw outfit net die finishing touch geven die het nodig had. Deze herfst gaan we een leuke twist zien, namelijk de Glazed Donut nagels, ook wel bekend als de Hailey Bieber nagels. Het is eigenlijk een neutrale lak, maar dan met een parelmoer achtige glans. Het effect van een geglazuurde donut dus. Deze nagels passen overal bij en zijn onmisbaar deze herfst.

Metallic nagels

Een heftigere variant van de Glazed Donut nagels is de trend van metallics. Je kan het zo glitz en glam maken als je zelf wilt. Ga bijvoorbeeld voor een natuurlijke nagel met metallic nailart, voor metallic over het gehele nagelbed of kies lekker voor funky felle kleuren in combinatie met metallics. Één ding is zeker: in de herfst laten we ons niet tegenhouden door het weer, we laten onze nagels namelijk shinen!

Grafische nagels

In de zomer zagen we ze al volop langskomen. Funky nail art en grafische designs op de vingers. Deze herfst pakken we de trend gewoon door en zullen we overal om ons heen vrolijke kleuren en grafische prints zien. Inspiratie voor je nagels kan je overal vandaan halen, aangezien deze trend ook terug blijft komen in de mode en in het interieur.

Herfstig neon

Neon op je nagels is altijd goed. Velen vinden neon misschien een zomerkleur, maar het tegendeel is waar. Neon kleuren passen prima bij de herfst en fleuren het grauwe weer alleen maar op. Ga voor een kleur die doet denken aan het seizoen van Halloween of van de vallende blaadjes, zoals groen en oranje.

Lees ook:
Dit zijn de zes nieuwste kledingtrends voor de herfst van 2022

Classic red

Elke herfst zien we de terugkeer van de rode lak en wij snappen wel waarom. Ook dit jaar zullen we de classic rode nagels voorbij zien komen. Wil je toch wat anders proberen? Ga dan dit najaar voor leuke nailart met burgundy red bijvoorbeeld, een hele populaire tint het najaar. Bij twijfel, ga voor rood! Het werkt altijd.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀