Beauty

Volgens TikTok zou dít huishoudelijke voorwerp zorgen voor prachtige krullen

tiktok-krullen

Op TikTok zien we de meest bizarre lifehacks voorbij komen. En ook dit keer heeft het platform weer iets heel bijzonders bedacht! Want dít huishoudelijke product zou zorgen voor perfecte krullen. Het klinkt misschien wat vreemd, maar het schijnt echt te werken! Wij leggen het je uit.

Een zeef om je haar te krullen

Ja, ook wij vinden het een beetje gek klinken. Maar kennelijk zou je dus een zeef moeten gebruiken om je haar te krullen! Een TikTokker heeft een video gedeeld, waarin ze deze hack laat zien. De video is helemaal viral gegaan, met als resultaat dat mensen het na zijn gaan doen. Wij waren ook een beetje sceptisch in het begin, maar het lijkt onwijs goed te werken!

Vervanger voor je diffuser

Als jij krullend haar hebt, gebruik je waarschijnlijk een diffuser om je krullen zo bouncy mogelijk te maken. Maar een zeef zou dus precies hetzelfde effect geven! “Ik kwam er net achter dat mijn zeef mijn haar beter diffused dan mijn diffuser”, schrijft de TikTokker onder haar video. En we geven haar geen ongelijk; haar krullen zien er prachtig uit na het gebruik van de zeef. Daarbij is een zeef stukken goedkoper dan een fatsoenlijke diffuser. Win, win dus! 😉

View post on TikTok

Lees ook
Met déze geweldige TikTok hack heb jij nooit meer last van vet haar

“Een zeef gebruiken werkt ongeveer hetzelfde als een diffuser doet”, vertelt haarstylist Jason Collier. “Het verdeelt de hitte goed door de krullen, waardoor de textuur intact blijft en de lucht rondcirculeert, wat een meer air dryed effect geeft.” Maar of het echt nodig is om een zeef voor je krullen te gebruiken? “Met de goede producten, kan je je zeef gewoon voor de keuken bewaren.”

Beeld: Pexels