Lifestyle

Déze TikTok-hack is blijkbaar de enige oplossing tegen een kater

tiktok-hack-kater

Een van de nadelen van leuke feestjes is de vreselijke kater die de volgende dag volgt. Maar gelukkig heeft TikTok weer een geniale hack voor ons. Déze hack zou volgens vele TikTokkers namelijk de enige oplossing zijn tegen kater. Wij zijn benieuwd!

Oorzaken kater

Niemand zit te wachten op een kater na een avondje stappen. Je hebt hoofdpijn en bent zo misselijk dat het al bijna te laat is om naar het toilet te rennen. Maar wat is eigenlijk de oorzaak van een kater? Iedere symptoom van een kater heeft een andere oorzaak.

Zo zorgt alcohol voor vochtverlies wat resulteert in een droge mond. Alcohol stimuleert de vochtafdrijving waardoor je lichaam uitdroogt. De volgende dag voel je je daardoor vaak slap en moe. Andere keren voel je je juist weer heel trillerig of heb je hoofdpijn. Dit wordt veroorzaakt door de vorming van de giftige stof ‘aceetaldehyde’ die bij de afbraak van alcohol ontstaat. Ben je de ochtend na het stappen misselijk? Dat komt door de irritatie van het maagslijmvlies, wat wordt veroorzaakt door het drinken van alcohol. Allemaal vervelende kwaaltjes dus!

Lees ook:
Geen droogshampoo? Gebruik deze TikTok hack tegen vet haar

TikTok-hack

Onze favoriete app TikTok is gelukkig met dé oplossing gekomen tegen een kater. En nee, de oplossing is niet om kilo’s McDonald’s naar binnen te proppen. Ja, we hebben je wel door! De TikTok-hack tegen een kater is namelijk iets minder comfortabel dan dat. Maar veel TikTokkers zweren erbij, dus dan geloven we het maar. Het enige wat je nodig hebt is een bak, water en ijsblokjes. Vervolgens stop je je hoofd erin, zolang als je kan! En dat is niet bepaald prettig, maar het schijnt wel te helpen. Misschien toch maar een keertje proberen als we weer eens iets te diep in het glaasje hebben gekeken.

Geloof je ons niet? Bekijk dan de TikTok’s hieronder:

View post on TikTok

View post on TikTok

Beeld: pinterest