Lifestyle

Met deze TikTok-hack val je heel snel in slaap

tiktok-hack-slaap

Voel je je de laatste tijd heel onrustig 's nachts of heb je gewoon moeite met in slaap komen? Dan is dit artikel jouw redding nood. Met deze TikTok-hack val je namelijk binnen een mum van tijd in slaap.

Slapeloze nachten

We maken het allemaal weleens mee, slapeloze nachten. Hoe moe je ook bent je valt niet in slaap en soms lijkt het gevoel van moeheid niet eens te bestaan. Overdag ben je moe, maar ‘s nachts voel je je klaarwakker. Wat te doen? Op het internet zijn honderden nuttelozen tips te vinden die claimen te helpen bij slaapproblemen. Wij zijn echter nog nooit in slaap gevallen door het tellen van schapen.

TikTok-hack

Tijdens één van deze slapeloze nachten kwam het algoritme van TikTok als een reddende engel. We belandden namelijk bij de #sleeptok van TikTok, boordevol met tips en tricks om sneller in slaap te vallen. Hoewel negen van de tien tips natuurlijk klinkklare onzin zijn, viel één tip ons in het bijzonder ons heel erg op. Eentje waar we nog nooit van gehoord hadden.

Lees ook:
Swingend wakker worden? Stel je favoriete liedje in als wekker

Ex-militair

De TikTok-hack werd gedeeld door ex-militair Jocko Willink, die regelmatig een powernap houdt. Hij claimt door zijn techniek binnen no-time in slaap te vallen. Daarnaast vermeldt hij dat zijn naps maar acht tot tien minuten duren, maar door zijn methode wel voelen als zes uur aan slaap. Hoe dan? Nou, volgens Jocko heel simpel. Til je voeten boven je hart. Ga bijvoorbeeld liggen en leg je benen op de bank, een stoel of een stapel kussens. Dit gaat je helpen om sneller in slaap te vallen en je helpen om je daarna als herboren te voelen. Niet raar opkijken als wij met onze voeten in de lucht liggen vannacht. 😉

View post on TikTok

Beeld: pinterest