Celebs

Oe la la! Dit zijn de tien knapste sporters van eigen bodem

knapste-sporters

Sport is vaak al heel leuk om naar te kijken, maar het is nóg veel leuker als er knappe sporters meedoen. Je hoeft de wedstrijd niet eens te volgen, want het kijken naar hete sporters is vermakelijk genoeg.

Dit zijn de knapste sporters van eigen bodem

In Nederland zijn we gezegend met een aantal zeer knappe sporters en dat vinden we helemaal niet erg. Lees snel verder zodat je weet welke sport je vanaf nu moet kijken.

1. Epke Zonderland (Turnen)

Epke is onze eigen turnkoning! Hij is geboren in Friesland, vandaar ook zijn mooie Friese naam, en is alweer 36 jaar oud. Hij is de huidige Olympisch kampioen en ook is hij meerdere keren wereldkampioen geweest.

View post on Instagram
 

2. Koen Verweij (Schaatsen)

Koen Verweij is een langebaanschaatser en dit kan hij ook best goed! Hij is 31  en hij heeft ook een aantal Olympische medailles op zak. Op dit moment heeft hij geen contract bij een schaatsploeg, dus het is nog even afwachten hoe dit seizoen gaat worden voor Koen.

View post on Instagram
 

3. Sven Kramer (Schaatsen)

Sven Kramer is waarschijnlijk één van de meest populaire schaatsers van de wereld. Lucky for us kan hij niet alleen heel goed schaatsen, maar is hij ook nog eens leuk om naar te kijken. Sven is 36 jaar oud en hij is al een aantal jaar één van de beste schaatsers op de 5 en 10 kilometer.

View post on Instagram
 

4. Jasper Cillessen (Voetbal)

Jasper Cillessen is op dit moment dé doelman van het Nederlands elftal. Hij is 33 jaar en doelman bij Ajax. Deze Hollandse sporthunk heeft helaas zijn neus gebroken tijdens een training waardoor hij een aantal wedstrijden heeft moeten missen.

View post on Instagram
 

5. Daley Blind (Voetbal)

Denk je aan voetbal? Dan denk je aan Daley Blind! Deze 32-jarige voetballer is niet vervelend om naar te kijken. Momenteel speelt hij voor Ajax, maar hij komt ook uit voor het Nederlands elftal. Wat wij het leukste vinden aan Daley? Zijn heerlijke bos met haar!

View post on Instagram
 

6. Memphis Depay (Voetbal)

Memphis is 26 jaar en voetbalt bij FC Barcelona en hij komt ook uit voor het Nederlands elftal. Ook staat Memphis ook bekend om zijn goede stijl. We like!

View post on Instagram
 

7. Roel Bovendeert (Hockey)

We mogen de hockeymannen ook zeker niet vergeten in dit artikel. Roel is één van de lekkerste hockeyhunks van dit moment! Hij is 30 jaar en hij speelt ook in het Nederlandse hockeyteam.

View post on Instagram
 

8. Jeroen Hertzberger (Hockey)

Nog zo’n leuke hockeyhunk! Jeroen is met zijn 36 jaar een stukje ouder, maar zeker niet minder leuk. Hij heeft onder andere meegedaan aan de Olympische Spelen en het Wereldkampioenschap!

View post on Instagram
 

9. Tom Dumoulin (Wielrennen)

Als je het wielrennen een beetje volgt, dan ken je deze hunk vast wel. Hij is 31 jaar en heel succesvol! Hij doet het heel goed in de internationale wielerwereld. Voordeel: een middagje wielrennen op tv duurt vaak zo’n 4/5 uur, dus je kunt je geluk op. 😉

View post on Instagram
 

Lees ook
Dit zijn de 10 knapste mannelijke Netflix acteurs

10. Michel en Ronald Mulder (Schaatsen)

De knapste tweeling van Nederland? Nou, dat moeten haast wel de gebroeders Mulder zijn. Ze behoren allebei tot de beste schaatsers van Nederland en misschien ook wel van de wereld. Olympische Spelen? Wereldkampioenschappen? Allemaal geen probleem voor deze knappe schaatsbroers.

View post on Instagram
 

Welke sporter vind jij het leukst en welke zijn we vergeten?

Beeld: Instagram @memphisdepay