Celebs

Bewijzen deze foto’s dat Thijs Boermans en Anna Nooshin samen op vakantie zijn?

thijs-boermans-anna-nooshin

De geruchten gaan al een tijdje in de ronde: Thijs Boermans en Anna Nooshin zijn waarschijnlijk meer dan vrienden. Hoewel ze allebei nog niks hebben bevestigd zijn de twee nu samen gespot op Schiphol. Enne…, deze geheimzinnige kiekjes zeggen meer dan genoeg!

Thijs Boermans en Anna Nooshin

Roddelkanalen weten het zeker! Volgens hen zouden Thijs Boermans en Anna Nooshin namelijk een setje zijn. De twee waren volgens meerdere juicekanalen zelfs zoenend gespot. Geruchten zijn het dus inmiddels niet meer. Op een door de knappe Thijs geplaatste TikTok konden we zien hoe hij een wel hele speciale behandeling kreeg van een ‘onbekende’ vrouw. Maar niet helemaal onbekend, we zagen namelijk twee handen, die ons wel heel bekend voorkwamen. Die zijn namelijk van Anna Nooshin!

View post on TikTok

Privacy

Vanuit zowel Anna als Thijs is er dus nog altijd niks bevestigd, maar iedereen is zo benieuwd! Waarom willen ze er niks over kwijt? Nou, in een interview met RTL Boulevard heeft Thijs uitgelegd waarom hij daar niet over wil spreken. Ongeacht deze opmerking kon RTL Boulevard het niet laten om er toch een vraag over te stellen waarop Thijs antwoordde: “Over Anna ga ik helemaal niks zeggen. Als ik over een relatie ga praten dan blijft er helemaal niks meer van mij, ik wil dat gewoon niet delen met jullie. Als ik nu iets ga beantwoorden wat straks tegen mij kan werken, dan zit ik straks uiteindelijk alleen maar met de gevolgen.”

Lees ook:
Tabitha reageert op geruchten over vreemdgaan van vriend Mauron

Samen op vakantie

Beide celebs hebben dus nog niks toegegeven, maar dat ze samen op vakantie gaan daar kunnen ze niet meer omheen. De twee hebben op hun Instagram Story een foto gedeeld dat ze op op Schiphol aan het eten zijn. Het lijkt wel zoek de verschillen, maar wij zien we niet. Waar ze naartoe gaan reizen, dat weten we nog niet. Wat we wel zeker weten, is dat de twee het leuk hebben samen. Zo leuk dat ze samen op vakantie gaan! 😉

Beeld: Instagram: @annanooshin @thijsboermans

Must reads 👀