Films & Series

OMG! Binnenkort is ‘The Real Housewives of Amsterdam’ te zien op Videoland!

the-real-housewives-of-amsterdam

Ben jij, net als wij, een enorme fan van The Real Housewives? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want naast Beverly Hills, Orange County, Dallas en Miami versie komt er nu ook een Nederlandse versie. Namelijk The Real Housewives of Amsterdam! Deze realityserie zal binnenkort te zien zijn op Videoland. 

‘The Real Housewives of Amsterdam’ is binnenkort te zien op Videoland

Het populaire programma krijgt nu ook een Nederlandse versie en wij kunnen niet wachten!

The Real Housewives

Waarschijnlijk weet je al wel waar de serie over gaat, maar wij geven je alsnog even een kleine samenvatting. In het programma volgen we de levens van extreem rijke vrouwen die in grote huizen wonen en in dure auto’s rijden. Ondanks het feit dat hun leven perfect lijkt, kun je waarschijnlijk al wel begrijpen dat zij in het dagelijks leven tegen heel veel drama en problemen aanlopen. Wij vinden het altijd heerlijk om deze serie te kijken, en binnenkort komt deze dus naar Nederland!

Lees ook
Yes! Love Island UK heeft een miniserie en die staat nu op Videoland

Nederlandse versie

De serie komt dus nu met een Nederlandse versie, en deze kun je kijken als je een abonnement hebt bij Videoland. De exacte datum is helaas nog niet bekend gemaakt, maar we weten al wel dat de realityserie ongeveer in het najaar van dit jaar te zien zal zijn! De housewives wiens leventjes we gaan volgen zijn Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. No worries als je ze nog niet kent, want in de serie gaan we ze natuurlijk heel goed leren kennen!

Beeld: RTL

Must reads 👀