Lifestyle

Scoor deze geweldige terrasverwarmer bij Action voor een spotprijs

terrasverwarmer-action

Lange zomeravonden op het balkon of in de tuin, hoe heerlijk is dat?! Misschien is het nog wel een beetje fris buiten in de avonden, maar een terrasverwarmer is daarvoor dé oplossing. En deze hele handige terrasverwarmer van Action kan je voor een spotprijsje al in huis halen!

Terrasverwarmer

Terrassen, wie houdt er niet van? We zijn nu eenmaal Nederlanders en willen bij goed of slecht weer buiten op het terras zitten. Snacks en een wijntje erbij, ideaal! Maar soms is het net een tikkeltje te koud en wil één van je vriendinnen altijd weer binnen zitten. Gelukkig kwam Action met een oplossing! Zij snappen dat je deze vrienden avonden zo lang mogelijk wil laten duren.

Lees ook:
Deze koeltas mét speakers van de HEMA is perfect voor een zomermiddagje met de meiden

Voor een prikkie

Deze terrasverwarmer is alleen online beschikbaar bij Action.nl. Voor nog geen tachtig euro heb je er al eentje in de tuin hangen! Hij oogt misschien klein op de foto, maar onderschat zijn kracht niet. Deze heater heeft namelijk een bereik van wel 16m2. Op deze manier hoeft geen één van jouw vriendinnen het koud te krijgen. De heater is te bedienen met een simpele afstandsbediening, die je op drie verschillende standen kan zetten. Gewoon vanaf je luie tuinstoel, wat een luxe! En je hoeft nu niet naar de winkel te rennen, want deze terrasverwarmer is alleen online te koop.

Beeld: Action