Celebs

Temptation Island’s Cleo deelt verdrietig nieuws op Instagram

temptation-islands-cleo

Cleo kennen we van haar deelname aan Temptation Island met haar toenmalige vriend Antonio. De realityster is vandaag jarig! Afgelopen weekend was echter een drama voor de Temptation ster. Op Instagram plaatst ze dan ook een oproep aan haar volgers. 

Temptation Island

Cleo en Antonio besloten hun relatie op de proef te stellen in het programma Temptation Island. Dit ging echter al op dag één mis! Antonio had te veel gedronken en flirtte er op los met de verleidsters. Dit schoot bij Cleo logischerwijze in het verkeerde keelgat. Ze zette een punt achter de relatie en Antonio dook meten het bed in met Fleur. Tijdens het laatste kampvuur van het programma, kan jij je misschien wel voorstellen dat het niet heel gezellig was. Cleo was woest op Antonio en de twee vertrokken met ruzie terug naar huis.

Lees ook:
Cleo van Temptation Island geeft Antonio een sneer via haar Instagram

Jarig

Hieperdepiep, hoera! Cleo mag vandaag 22 kaarsjes uitblazen. Op Instagram deelt ze een foto met ballonnen en schrijft: “Birthday girl .💗” In de reacties barsten de felicitaties los. Veel Ex On The Beach-deelnemers reageren zoals Dusty, Stevie, Jamy en Lesley. Toch valt iets anders op, namelijk de reactie van Antonio. “Gefeliciteerd schat”, schrijft hij onder de post. Zijn ze terug bij elkaar?

Het artikel gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Vervelend nieuws

Hoe leuk het ook is om jarig te zijn, toch was het weekend van de blondine een stuk minder goed dan ze misschien had verwacht. Temptation Islands Cleo is namelijk slachtoffer geworden van diefstal. De realityster is fan van peperdure merken, en de totale waarde van de buit is dan ook aardig hoog. Het gaat om een gepersonaliseerde Louis Vuitton-tas, Louboutin schoenen, een Louis Vuitton-riem en Gucci-tas. Cleo roept haar Instagram volgers op om te helpen. Mochten ze bijvoorbeeld de artikelen voorbij zien komen op Marktplaats, of ze dit dat graag bij haar willen melden. “Ik ben kapot, enorm van slag.. Ga werken voor je geld, schoften”, aldus Cleo.

Beeld: Instagram: @cleoxevie

Must reads 👀