News

Temptation Island-Ramon gaat er vol voor: ‘Ik hou wel van hard’

melanie ramon samenwonen

Melanie en Ramon begonnen later dan de andere koppels aan hun Temptation Island avontuur, maar ondanks de late start gaat het er al heet aan toe. Zij mochten namelijk nog op date met een vrijgezel naar keuze en daar maakt het koppel, los van elkaar, goed geruik van.

Melanie & Ramon

Ondertussen zijn Evie en Mike alweer terug in Nederland en hebben Melanie en Ramon hun entree gemaakt in de villa. De twee hebben elkaar leren kennen tijdens het stappen in Antwerpen. Het was liefde op het eerste gezicht, alleen de afstand tussen de twee is een grote struggle. Hun huizen staan namelijk wel 230 kilometer uit elkaar. Melanie en Ramon willen er samen achter komen of ze ware voor elkaar zijn, voordat zij besluiten te verhuizen. Wij zijn enorm benieuwd of de twee tortelduifjes samen Temptation Island zullen verlaten, maar tot zover hebben Melanie en Ramon het enorm naar hun zin. Het koppel kwam natuurlijk later in het programma, dus zij mogen nog op date met een vrijgezel naar keuze. En vooral bij de date van Ramon gaat het er heet aan toe.

‘Ik hou wel van een beetje hard’

In de nieuwste aflevering van Temptation Island zagen we dat de kandidaten op groepsdate gaan met de singles, behalve Melanie en Ramon. Zij hadden nog een een-op-een date tegoed met een van de vrijgezellen. Op die manier kunnen zij erachter komen wie hun temptation is. Ramon kiest al snel voor Lisa en Melanie gaat voor Tony. Het wordt al snel gezellig tijdens de date van Ramon en Lisa. Hij kreeg het namelijk heel erg benauwd, omdat Lisa hem een massage ging geven. “Ik trok m’n shirt gelijk uit en ging liggen”, begint Ramon. Hij geeft Lisa daarna nog een tip mee. “Ik hou wel van een beetje hard.”

Lisa vertelt na de date, dat ze hem op sommige moment een beetje ongepast vond. “Het mocht van hem steeds harder. Ik weet ook niet wat hij daarmee bedoelt. Als hij maar niet hard wordt.” Ze vond dat Ramon te ver ging met zijn opmerkingen. “Persoonlijk zou het mij wel te ver gaan als mijn vriendje zulke opmerkingen zou maken, omdat je toch bewust aan het flirten bent en intieme dingen probeert uit te lokken.” De rollen werden ook omgedraaid en toen vertelde Ramon over zijn verlangens. “Ik blijf ook gewoon een man, dus het wordt dan toch een beetje warm”, vertelt hij over de massage. “Een bepaalde aantrekkingskracht is er wel. Je merkt wel dat er een beetje spanning bij komt kijken.”

Lees ook: 
Oud MAFS-deelnemer doet bizarre onthulling over het programma

Flirten

In de avond staat er een feest op de planning voor beide villa’s. De dames gaan al vroeg naar bed, maar Melanie blijft nog even dansen met de mannen. De blondine duikt ook nog met een paar vrijgezelle mannen het zwembad in. “Ik denk dat de relatie van Melanie en Ramon op klappen staat. Ik vind Melanie niet het type voor Ramon. Ik had naast Melanie wel een echte man verwacht”, zegt vrijgezel Yesse over Mel. Ook single Chevalier vindt Melanie veel te losjes voor een dame met een relatie. “Melanie is een beetje een flirt. Dat is niet erg, ik weet niet of Ramon dat weet van haar. Maar ze gaat er echt vol voor.”  Wij zijn erg benieuwd hoe dit verder gaat en of de twee samen Temptation Island zullen verlaten.

Beeld: Videoland: Temptation Island