News

Temptation Island-Melanie over dreamdate Ramon: ‘Hij heeft er lak aan’

melanie tiktok video

Veel kijkers vonden dat er in het huidige seizoen van Temptation Island niet genoeg sensatie gebeurde. Alleen Ramon liet zich flink gaan tijdens zijn dreamdate. Daarom reageert Melanie nu op zijn uitspraken.

Dreamdate

Dat Ramon zich wel vermaakt bij de vrijgezellen dames, dat is wel duidelijk. Melanie reageert daarom nu samen met Marisol op de beelden van Ramon in Temptation Island. Ze kijken naar een fragment waarin Ramon vertelt dat hij hoopt op een leuke, romantische setting en dat hij veel zin heeft in zijn dreamdate met Lisa. En dat vindt Melanie natuurlijk niet leuk om te horen. “Dat snap ik dan niet; dat je hoopt op een romantische setting. Ik zou zelf nooit hopen… Als ik een vriend heb en ik ga met iemand anders op date, omdat het ‘moet’, dan ga je toch liever met je vriend lijkt mij. Dan ga ik toch niet hopen op een romantische setting? Dat is toch heel awkward?”, vraagt Melanie zich af.

‘Lak aan wat we hadden besproken’

Ook vertelde Ramon dat Melanie liever niet wilde dat hij met een meisje in bed ging liggen, maar daar bleek Ramon al vrij snel laks aan te hebben. “Weet je, je moet wel de temptation aangaan”, reageerde Ramon toen ze zagen dat er maar één bed was. En ook deze uitspraak vond Melanie niet leuk. Ze liet in het interview weten dat ze inderdaad hadden afgesproken om niet samen met een van de singles in bed te gaan liggen, maar dat dat niet eens het moeilijkste is. “Dat hij voor de date al aangeeft van: ik ga toch wel met haar in een bed slapen… Dan heeft hij wel lak aan wat we hadden besproken”, geeft Melanie toe.

Lees ook:
Kijkers Temptation Island over Ramon: ”Zit in verkeerd programma

Ramon en Lisa

We hebben allemaal gezien dat Lisa zeker een temptation was voor Ramon. En ook Melanie snapte zijn keuze wel. Ze heeft namelijk kunnen zien dat ze samen de beste connectie hadden. Maar ze vond wel dat hij vaak ongepaste opmerkingen maakte naar Lisa. ”Door zulke opmerkingen te maken, creëer je toch een situatie bij elkaar en wat meer spanning. Dan moet ik dit ook maar aankunnen”, vertelde Ramon. Melanie vindt dit eigenlijk gewoon een smoesje. ”Waarschijnlijk weet hij dat hij heel veel flirt. En ik denk dat hij hier denkt: ooh dit kan eigenlijk niet, maar ik moet even een smoesje hebben waarom ik het deed.” laat ze dan ook weten. Wij zijn in ieder geval benieuwd of Melanie en Ramon nog samen zijn, in de volgende aflevering krijgen we het verlossende woord. Can’t wait!

Beeld: Temptation Island

Must reads 👀