News

Evie twijfelt over cosmetische ingreep: ‘Ik lijk net een jongetje’

evie-temptation-island

Mike en Evie gingen dit seizoen opnieuw het Temptation Island-avontuur aan. Evie viel bij de single mannen heel goed in de smaak en wij snappen wel waarom. Ze is namelijk een prachtige verschijning, maar ook Evie heeft onzekerheden. In een interview met Nick Eshuis vertelt ze dat ze misschien wel een cosmetische ingreep wil laten doen.

Mike en Evie in Temptation Island

Het is niet de eerste keer dat we Evie en Mike zagen in Temptation Island. Het koppel deed namelijk in het eerste seizoen ook al mee als singles op zoek naar de liefde. Ze gingen zonder succes naar huis, maar de vonk sloeg al snel over bij de twee. Helaas was hun deelname dit keer van korte duur, want Evie en Mike werden halverwege het seizoen door de singles naar huis gestuurd, omdat ze de antwoorden op hun vragen al zouden hebben.

Het seizoen is nu helaas alweer voorbij en we hebben al kunnen zien dat Mike en Evie nog steeds helemaal in love zijn. En dat is ook te zien in de video van YouTuber Nick Eshuis. De liefde spat er letterlijk vanaf. Nick had natuurlijk wel wat vragen voor het Tempa-koppel. Zo wilde hij weten wat ze beiden hebben geleerd in Mexico en of ze wel tevreden zijn met zichzelf of dat ze wat aan zichzelf zouden willen laten doen.

Lees ook:
Temptation-Mike en Evie doen verrassende uitspraak over relatie

Cosmetische ingreep

Beiden stemden ze ermee in dat Evie wel wat aan zichzelf zou willen laten doen. En Evie vroeg zich wel af waarom Mike dat over haar zei. “Ik zou nooit zeggen je mag iets niet doen”, legt Mike. “Maar Evie wil een borstvergroting.” Toch twijfelt Evie daar wel nog heel erg over, maar ze legt wel uit waarom ze dit misschien wil laten doen. “Ik heb namelijk niks. Ik lijk net een jongetje”, aldus Evie. De jongens reageren hier wat lacherig op en gelukkig kan Evie er zelf ook wel om lachen. “Het ligt aan mijn hormonen”, legt ze uit. “Als ik ongesteld ben, worden ze weer groter.”

Watch on YouTube

Beeld: instagram: @evievanvliet

Must reads 👀