News

Temptation Island-deelnemers betalen dit bedrag als ze uitkomst verklappen

temptation island boete

Het is algemeen bekend, dat als je meedoet met Temptation Island, dat je na de opnames de uitkomst van het seizoen geheim moet houden. Je mag geen foto's plaatsen, niets erover zeggen en het dus ook niet door vertellen aan vrienden of familie. Doe je dit wel? Dan kan je een enorme boete krijgen. Temptation Island-Evie legt het ons uit.

Temptation Island: Love or Leave

Kijkers waren niet helemaal blij met dit seizoen van Temptation Island. Er is namelijk niet heel veel spannends gebeurt tijdens dit seizoen, maar we kunnen in ieder geval wel zeggen dat de meeste koppels de ultieme relatietest hebben overleefd. Zo zijn Shanta en Joël, Mitch en Iris en Mike en Evie nog steeds bij elkaar. Mitch heeft Iris zelfs ten huwelijk gevraagd tijdens het laatste kampvuur. Ondanks dat Evie en Mike het programma eerder moesten verlaten, lieten ze in de nieuwste aflevering nog wel weten of ze nog samen zijn. Maar na de opnames moesten de Temptation Island-deelnemers de uitkomst nog wel heel erg lang geheimhouden. Het is namelijk alweer een halfjaar geleden dat ze begonnen met de opnames. Het is erg belangrijk dat de deelnemers alles geheimhouden van Temptation Island, anders staat er een enorme boete op hun te wachten. Evie vertelt ons hier meer over in een interview met Realitea.

Lees ook: 
Mitch en Iris gingen na Temptation Island alsnog bijna uit elkaar

Boete

In de nieuwste aflevering van Realitea vertelt Evie aan welke regels je je moet houden na de opnames. Als eerste legt ze uit dat je niet samen op straat mag lopen, maar je mag ook niet in dezelfde ruimte zitten. Dit lijkt ons enorm lastig en dat vond Evie zelf ook. Normaliter gaat ze elk weekend mee met Mike zijn boekingen als dj, maar dat mocht de afgelopen zes maanden natuurlijk niet.

Verder vertelt ze dat je geen foto’s van elkaar mag liken of posten en zelfs elkaar niet mag volgen. Enne, als je de uitkomst van Temptation Island wel verklapt, dan staat er een boete van maar liefst € 20.000 euro op je te wachten. De productie is dus ontzettend streng. Het is dan ook nog nooit voorgekomen dat iemand deze geldboete heeft moeten betalen. Dat is ook wel logisch, want dit bedrag wil je zeker niet hebben.

Watch on YouTube

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave